Forum » Mobilne tehnologije » Prenos podatkov iz enega android telefona na drugega
Prenos podatkov iz enega android telefona na drugega
psychoshorty ::
Pozdravljeni,
pred kaksnimi tremi tedni sem izgubil svoj HTC Desire. S tem je izginilo tudi upanje, da bom kdajkoli se dobil nazaj vse svoje podatke. Ker sem potreboval telefon, sem si omislil LG 2X. Kot po cudezu, se je moj HTC nasel in z njim tudi vsi podatki. Sedaj bi pa v bistvu rad prenesel vsa sms sporocila in kontakte (telefonske stevilke) na LG -ja.
Prosil bi vas za nasvet, kako to storiti, brez da bi tvegal izgubo podatkov na HTC -ju. Hvala!
Lp,
pred kaksnimi tremi tedni sem izgubil svoj HTC Desire. S tem je izginilo tudi upanje, da bom kdajkoli se dobil nazaj vse svoje podatke. Ker sem potreboval telefon, sem si omislil LG 2X. Kot po cudezu, se je moj HTC nasel in z njim tudi vsi podatki. Sedaj bi pa v bistvu rad prenesel vsa sms sporocila in kontakte (telefonske stevilke) na LG -ja.
Prosil bi vas za nasvet, kako to storiti, brez da bi tvegal izgubo podatkov na HTC -ju. Hvala!
Lp,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SMS - interval med pošiljanjem in sprejetjem sporočilaOddelek: Mobilne tehnologije | 1640 (1135) | kunigunda |
» | SIMke končno heknjeneOddelek: Novice / Varnost | 11150 (7777) | trizob |
» | Poslana/prejeta sms sporočila, prejemati na email??Oddelek: Omrežja in internet | 2713 (2387) | nanika87 |
» | Zelo resna varnostna ranljivost v HTC-jevih telefonihOddelek: Novice / Android | 6232 (4507) | kixs |
» | Tretji HTCjev mobilni telefon z AndroidomOddelek: Novice / Android | 3861 (2940) | mihec87 |