» »

Poslana/prejeta sms sporočila, prejemati na email??

Poslana/prejeta sms sporočila, prejemati na email??

nanika87 ::

Živjo.
Temo sem dala malo bolj čudno, ampak me vseeno zanima, ali je možno na telefonu nastavit, da vsa poslala in prejeta sporočila prejmem na moj email?

Gre se za poslovne zadeve, ker pač mam en smotan telefon in mi kr ne shrani sporočila, se mi zdi da edino še tako bi lahko shranila si sporočila.

No je pa še neki. Imam še en telefon, ki je za osebno rabo, in ali se da, iz poslovnega telefona sms forwardirat na moj osebni?

To zdj zgleda kot da bi vohunla,ampak ne gre se za to,gre se zgolj zato, da bi si shranjevala prejeta in poslana sporočila.

Upam da mi bo kdo znal pomagat.

Hvala in lp.

(p.s. Nov telefon žal ne pride v poštev trenutno, tk da moram ostat pri tem ki ga imam)

Ziga Dolhar ::

... in kako ti lahko kakorkoli pomagamo, brez da bi vedeli sploh za kateri telefon gre?
https://dolhar.si/

ja gre se za LG arena

wini ::

Če podpira exchange mail, lahko dodaš exchange email in imaš opcijo da se kopije smsow pošljejo tudi na mail

Zdej sm šla gledat pod nastavitve sporočil, pa mislm da nima nč kej tazga za nastavt,da bi mi posredoval sporočila. Pa obstaja kak programček,da bi si instalirala na telefon?

tx-z ::

A to ma google play? Če ma, potem tole mogoče: https://play.google.com/store/apps/deta...

Js mam za backup to narjen, da mi lepo sproti skos shranjuje nekam.
tx-z

aham...ja to bi znal bit pa dobr met, sam mislm da tale lg nima google play..obstaja se kaksna varijanta?

St235 ::

nope. LG arena uporablja svoj operacijski sistem, tako da android programje odpade.

Edina opcija, ki jo vidim je uporaba LG pc suite za povezavo z rčunalnikm in potem backup.

kaj pa HTC telefon, a pri njemu tut ni možno? ker razmislam da bi pol svoj telefon zamenjala z poslovnim..no vsaj razmislam o tem...

wini ::

Če bo android ki ima vsaj 4.x verzijo gor ne vidim težav
na samsung galaxy s2 to dela, na galaxy tab2, na note2, na htc onex tudi ... z drugimi pa nisem testiral

tx-z ::

Kaj je pa z androidom 2.3 narobe? Js ne opazm nobene razlike zdej k sm updejtu, razn da je manj praktičen pa mal lepši vmesnik:D
tx-z

lukaz ::

Če si pri mobitelu potem lahko na moj mobitel strani nastaviš kopijo ali posredovanje sporočil (tudi na email)

No hvala za pomoc, bom ze nekak probala, ce se bo dal, cene pa.. Kaj cmo, zapomnt si use al pa sprot si pisat :-) če pa ima se kdo kako idejo, pa nej kr napise.

Lp

Zgodovina sprememb…

• polepsal: Mavrik ()

St235 ::

Le imaš telefon z poreacijskim sistemom android (pa ne rabi bit 4.x in ne vem kaj) si pa namestiš SMS backup in je to to. Potem pa ti avtomatično v gmail shranjuje vse smsje in callog.

Mavrik ::

Ja, točno to. Točno ime aplikacije je sicer "SMS Backup+" - jo je tako lažje najt :)
The truth is rarely pure and never simple.

o super,hvala :-) bom poskusila to na lg-ju,upam da rata.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Android - katere aplikacije (strani: 1 2 3 448 49 50 51 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
2540881646 (4331) BorutK-73
»

DeGoogle

Oddelek: Informacijska varnost
426497 (3293) McClane
»

Telefoni z cloud backupom

Oddelek: Mobilne tehnologije
101703 (1471) klinker
»

Sistem za prejem SMSov na mail ali v aplikacijo