Forum » Programska oprema » Obojestranska poravnanava v Latexu
Obojestranska poravnanava v Latexu
dm84 ::
Pozdravljeni!
Diplomsko nalogo sem napisal v Latexu kot prvi dokument v Latex-u sploh. Preambulo sem sicer uporabil že pripravljeno... in vse lepo in prav, muči me le ena stvar: Latex v prvem delu dokumenta strani dosledno obojestransko poravnava, potem se pa naenkrat premisli in ne poravnava več, ampak gre v novo vrstico ko pač zmanjka prostora za celo besedo... Se pravi, pol dokumenta imam lepo poravnanega, pol pa ne...
Ima mogoče kdo kakšno idejo?
Hvala, lp
Diplomsko nalogo sem napisal v Latexu kot prvi dokument v Latex-u sploh. Preambulo sem sicer uporabil že pripravljeno... in vse lepo in prav, muči me le ena stvar: Latex v prvem delu dokumenta strani dosledno obojestransko poravnava, potem se pa naenkrat premisli in ne poravnava več, ampak gre v novo vrstico ko pač zmanjka prostora za celo besedo... Se pravi, pol dokumenta imam lepo poravnanega, pol pa ne...
Ima mogoče kdo kakšno idejo?
Hvala, lp
Tarzan ::
Če ne bi Latex bil z veliko začetnico bi mislil, da se bo že kaj drugega dvostransko poravnalo. :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MS Word & co versus diplomska naloga (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12630 (9753) | marflor |
» | LatexOddelek: Pomoč in nasveti | 2188 (970) | Invictus |
» | LaTeX ŠuMnIkIOddelek: Programska oprema | 9885 (7962) | jocosim |
» | Fakulteta & prenosniki & varnost & izdelava zapiskiOddelek: Pomoč in nasveti | 8164 (7216) | mojca |
» | LaTeX pomočOddelek: Programska oprema | 2294 (2183) | bjelakrez |