» »

Konzole vs. PC - Od začetka

Konzole vs. PC - Od začetka

1 2
3
»

PARTyZAN ::

Mislim, da miš in tipkovnica močno odtehtata odsotnost split screena ;).

PARTyZAN ::

Xseno: Port na PS3 je delala ločena ekipa. Igra je bila primarno dizajnirana za Xbox 360.
Lakotnik: CoD je izredno slab primerek konzolaškega porta. Vprašaj fane franšize kolk jim je zdej kul, k so zaradi konzolašev izgubili dedicated serverje. To zame ni competitive igra. Tudi BF ni, je pa res da je to en redkih naslovov, ki je solidno portan na PC. Fun fact: DICE je poštekal zakaj novi FPSi na PCjih smrdijo, in bo zato BF3 razvijal za PC in ga potem scalal dol za konzole. Tako bi moral razvoj potekat za VSE igre.

Vse te neumnosti, ki si jih naštel za FPSe so posledica dumb igralcev, ki jih je na konzolah veliko več kot na PCju. Kontroler je pa kriv za dizajn map, ki izgledajo zdaj takole:


(Vem, da sem to sliko že postal, ampak jo moram očitno še enkrat)

XsenO ::

Igra je bila primarno dizajnirana za Xbox 360


Kakšen vir, ki je točno to navaja? Sam sprašujem glede na to da se je začel razvoj DNFja pred dvemi konzolnimi generacijami.

Drugače mi je smešno, da se naval casual igralcev krivi konzole ne pa platformo, kjer so casual igre najbolj dostopne...
1 + 1 = 1

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: XsenO ()

St235 ::

PARTyZAN je izjavil:

Mislim, da miš in tipkovnica močno odtehtata odsotnost split screena ;).


Sploh ko rečeš kolegu, ti pa tam v kotu sedi in me glej.

Tista slika pa še vedno nima veze z konzolo. TO da je igre poenostavljena in poneumljena je posledica nekritične casual igralske scene.

Kontroler na samo mapo nima nikakršnega vpliva.

Bananovec ::

Da dolijem malo na ogenj...
podajte mi prosim konkretno cifro, koliko iger ze po naravi tece na Full HD na PCju in koliko na konzoli.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

PARTyZAN ::

Seveda ne. Ker se z kontrolerjem kot za šalo obrneš za 180°, enako efortless kot z miško, ne?

Kolikokrat so kolegi pri tebi doma in kolikokrat so te tvoji kolegi ti dosegljivi na internetu? Borderlands boš šel obračat z prijateljem v split screenu? Bo pri tebi doma par dni, da bosta po cele dneve nabijala igre na konzoli? Nevem no, jaz sem še vedno mnenja, da je večja uživancija to igrat lepo čez internet pri polni resoluciji z miško in tipkovnico. Borderlands je nasploh slaba igra, za split screen. Ni to enako kot kakšna dirkačina ali pretepačina, tisto pa se strinjam da je fun. Ker lahko odigraš par fajtov oz. par dirk ko pride kakšen prijatelj k tebi domov, brez da se bo skušal spomnit kaj je v igri počel pred parimi meseci, ko je nazadnje igro igral.

Xseno: Res se mi ne da iskat videa, ampak imaš na internetu intervjuje z Gearbox ekipo, ki je razlagala, kako se igro prilagaja, da bo igralna na konzolah. Probaj demo na PCju in ti ni ravno treba bit ravno znanstvenik, da občutiš da je to samo še en cheap console port. Miška je lesena, za to ni izgovorov.

9000: večina iger je 720p zaradi slabega hardwara v konzolah, ampak kar se tiče grafike tale dva fanboya itak priznavata inferiornost ;).

XsenO ::

Hmm ne vem kako je bilo pri demotu, toda pri celotnem DNFju ne čutim nobene lesenosti.
1 + 1 = 1

def0r ::

XsenO je izjavil:

Hmm ne vem kako je bilo pri demotu, toda pri celotnem DNFju ne čutim nobene lesenosti.

Najlazje primerjas Dead Space 1 ki ima obupno kontrolo za misko in Dead Space 2 katero so cisto lepo fixali.

Berserker ::

Seveda bomo igrali na pc, ampak ko bodo založniki ter razvijalci ponudili takšne igre kot jih je omenil Lakotnik29. Do takrat pa ima lahko PC 20x večjo računsko moč.

Z kontrolorjem se da fino pomikat po mapi. V večini iger si dam auto aim na off ter sensitivity na polno. S časom sem se navadil na igranje, kot večina igralcev Halo serije ter COD igralcev. Z levim prstom ti delam hitre manevre po mapi. Tudi na miško se moraš navadit ter jo obvladat, saj "headshoot pri trojnem obratu" tudi ne obvladaš takoj.
Večina pc igralcev rabi hiter nadzor zaradi iger ki zahtevajo milisekunde odzive. Te igre so brez možganske streljačine tipa quake in CS, ki so nastale ravno na pc-ju.
Če bi res hoteli igrati globoke pc igre bi posegli po ArmA 2, Red Orcestra, Total war seriji ter kakšnih taktičnih igrah kjer odziv ni tako pomemben ampak strojna moč, tukaj leži prava moč računalnika.

_Enterprise_ ::

glejte ena stvar je dejstvo, navkljub vsem ekskluzivam, tako pcjaškim kot konzolaškim, je večina špilov multiplatformnih, in te so po vsaj nekaterih straneh superiorne na pcju. pa ne mi s ceno; ja, gaming pc te rabljen košta dvakrat več kot rabljena konzola, ampak pc tako ali tako nucaš, če ne za kej drugega pa za pisarniško delo. imam priklopljeno 107 cm plazmo slaba 2 metra pred sabo in se nobena igra ki je hkrati tudi na konzoli ne more primerjat s tem

Berserker ::

Kako misliš superiorne ? A je zgodba kaj boljša ? A so dodatne cut scene ? Oziroma par trolov več v MP kot na konzoli ? Število igralcev v MP je skrajna neumna primerjava med konzolami in pc-jem. Včasih je bolje imet samo 10 igralcev kot pa 32. Sem igral MAG pa sem takoj šel nazaj na BFBC2, ker sem doživel drugi Stalingrad, tako da se nebom obešal na ta špil.
Grafično me Multi špil ne ganejo , saj večina vsi tečejo na Unreal 3 ki izgledajo na vsej platformah odlično. Zraven tega sediš od LCD televizorja 1.5-2.5 m , tako da žaganje ni tako očitno.
Ne na ceno se nebom obešal, saj nisem redni pirat ter rad kupujem dobre igre, prav tako multi igre ter Live naročnino. Pravzaprav tudi kupujem nov pc za normalno delovanje BF3 ter Arma3.

_Enterprise_ ::

jah predvsem grafično, plus to da laufa na 60fps, plus to da men fpsje ful bl sede na miško igrat

BigWhale ::

ABX je izjavil:

Ne primerjam price/performance ratio. V tem kontekstu PC nima za burek. Jaz primerjam performance, če želiš več je PC. Nikoli nisem zagovarjal PC-ja iz cenovnega vidika.


Err, potem primerjas traktor in pralne stroje. V high end PC bos vrgel 2000 EUR (give or take a few hundred) v konzolo z vso opremo in igre ki si jih zazelis pa vec kot pol manj. Kontrolerji in dodatki so malenkost drazji a imas za 1500 EUR prednosti. :>

sash69 je izjavil:

The Witcher (1), Risen, Neverwinter Nights 2, Titan Quest, Diablo 3 bo ekskluziva za PC. (ceprav zadnji dve sta ze mesanica z drugim žanrom, a vseeno se lahko šteje kot FRPG)


Ah lej, nastel si pet iger od tega je ena, ki sploh se ni izsla. Zadnji dve, kot si pa ze sam ugotovil pa nista ravno nek blazno dober FRP. Diablo to nikoli ni bil.

sash69 je izjavil:

Tale dumbing-down pristop za FRPG-je me res jezi. Sicer nestrpno pricakujem D3, ampak bo tudi ta dosti dumbed-down igra (isto je Blizzard naredil z WoW po drugem dodatku). Pač...zelo je očitno da se zgoraj omenjenim ljudem (seveda mislim na nedeljske in casual "gamerje") ne da niti malo razmišljat in ubadat z razvojem svojih karakterjev, brati zgodbe ter ostalih zadev ki pašejo zraven k zgodbi - kar je dejansko največja poanta FRPGjev - glavno da se zamahuje s swordi ter da se po možnosti še kdaj kaj začara, ostalo naj bo pa skriptirano do konca. Ampak jebiga...to je kapitalizem - to so igralci WoW-a lahko zelo nazorno opazili in doživeli vsa ta leta od izida igre pa do sedaj (kako hudo se je igra spremenila - na slabše).


Kot je ze nekdo pred menoj povedal - to se dogaja povsod! In ne zaradi konzol in igralcev, ki pridejo s konzol ampak zaradi pokrivanja vecjega trzisca in privabljanja vecjega stevila igralcev. Tako kot hard-core flight simov ne igra blazno veliko ljudi, tako tudi hard core RPGjev ne igra veliko ljudi.

RPGji so 'dumbed down' od kar so se prelevili v prvo osebne FPS-like igre. Se kdo spomni se round-based fightov? Pa se je to zgodilo tudi na PC platformi.

ahac je izjavil:

Hm... za WoW ne rabm DVDja, za Starcraft 2 ne rabim DVDja, za Dragon Age 2 ne rabim DVDja (Origins ga je pa zahteval), .... za nobeno igro na Steamu ne rabim DVDja...


Razen WoW si nastel same novejse igre. Pred Steamom in 'digitalno distribucijo' si za vecino igrel potreboval DVD. Jaz za precej iger na konzoli tudi ne rabim DVD/CD/BD-ja...

PARTyZAN je izjavil:

Hehe, ko bi res bila razlika v ceni samo 5-10€ pri vseh igrah ;).
Dodatki za PC tudi stanejo. Samo enako kot pri igrah, so za PC v večini primerov cenejši.


Ne niso. Zgoraj omenjeni Logitechov G13 'kontroler' stane nekaj cez 60 EUR. Za ta denar dobis dva PS3 kontrolerja, ce se malo potrudis. Kaksna malo boljsa 'gaming tipkovnica' te pride takoj 100 EUR. Za 100 EUR dobis komplet treh kontrolerjev za Wii... Gaming miska isto.

Eni omenjate PC kot high-end gaming sistem in potem notri vlacite miske in tipkovnice za 20 EUR. Tudi PS3 kontroler se da dobiti za 20 EUR.

Aja, pa za 180 stopinj se na PS3 v Ratchet & Clank obrnes z L1. :> Prednosti, ki jih nastevate so marginalne.

Jaz se sicer strinjam, da je nekatere stvari lazje igrati z misko in tipkovnico, vseh pa enostavno ne. Tip kontrolerja ni nekaj kar bi naredilo eno platformo boljso od druge. Je samo eden izmed faktorjev.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: BigWhale ()

BigWhale ::

PARTyZAN je izjavil:

Vse te neumnosti, ki si jih naštel za FPSe so posledica dumb igralcev, ki jih je na konzolah veliko več kot na PCju. Kontroler je pa kriv za dizajn map, ki izgledajo zdaj takole:


(Vem, da sem to sliko že postal, ampak jo moram očitno še enkrat)


Ce dejansko verjames v to kar si napisal potem spadas v tisto kategorijo dumb igralcev. Resno. najvec dumb igralcev je na PCjih, kjer igrajo FarmVille in podobne igre. Ok?

Taksne mape se niso zacele izdelovati zaradi dumb igralcev na konzolah ampak zaradi dumb igralcev povsod in zaradi dejstva, da se FPS igre selijo v online nacin in je zgodba, ki jo preigras v single player bolj sekundarnega pomena. Poleg tega, je desni zemljevid precej bolj podoben pravi vojaski operaciji, kot pa levi labirint po katerem brezglavo laufas in nabijas sovrage do onemoglosti.

Hkrati si pa pozabil na 'open-world' tip iger, ki jih je cedalje vec. Razvoj je sel v dve smeri. Eno so single player igre z bolj definiranim potekom kjer si del zgodbe. Doom 1/2 pac nista imela zgodbe oziroma jo je bilo samo za vzorec in je bil celoten smisel igre najti pot iz labirinta. Takisto Wolfenstein 3D. NOBEN grad ni tako kompliciran labirint, da bi nucal 20 stopenj, da bi prisel ven. ;>

Druga smer razvoja so pa open-world igre. GTA, Red Dead Redemption, Infamous, ... Tam je koncept 'labirinta' popolnoma ohranjen, hkrati gre pa za cisto drug tip igre, ki se jih igra na drugacen nacin. Vojaske akcje se pac ne dogajajo v labirintih in neskoncnih sobanah.

ABX ::

BigWhale je izjavil:

ABX je izjavil:

Ne primerjam price/performance ratio. V tem kontekstu PC nima za burek. Jaz primerjam performance, če želiš več je PC. Nikoli nisem zagovarjal PC-ja iz cenovnega vidika.


Err, potem primerjas traktor in pralne stroje. V high end PC bos vrgel 2000 EUR (give or take a few hundred) v konzolo z vso opremo in igre ki si jih zazelis pa vec kot pol manj. Kontrolerji in dodatki so malenkost drazji a imas za 1500 EUR prednosti. :>


In? Je boljša gaming izkušnja za katero sem pripravljen plačat.

Isto je z ozvočenjem, večjim TV in eksotičnimi igralnimi vmesniki. Tudi na konzoli lahko zmečeš ogromno denarja v boljše dodatke če si to želiš in marsikdo to počne. Point je samo v temu da PC iz hardwerskega vidika je boljši in ti omogoča dosti več kustomizacije.

Ko delaš gaming ring, je omejitev tvoja kretivnost in trenutna tehnoligja, pri konzoli tisto kar so proizvajalci zastavili. Stane? Da.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: ABX ()

PARTyZAN ::

BigWhale je izjavil:

Ne niso. Zgoraj omenjeni Logitechov G13 'kontroler' stane nekaj cez 60 EUR. Za ta denar dobis dva PS3 kontrolerja, ce se malo potrudis. Kaksna malo boljsa 'gaming tipkovnica' te pride takoj 100 EUR. Za 100 EUR dobis komplet treh kontrolerjev za Wii... Gaming miska isto.

Eni omenjate PC kot high-end gaming sistem in potem notri vlacite miske in tipkovnice za 20 EUR. Tudi PS3 kontroler se da dobiti za 20 EUR.


Da se, ampak sem že parkrat omenil v tej temi, se ti lahko zgodi da bo proizvajalec konzol z naslednjim firmwarom ti tvoj kontroler onemogočil, ali mu pa kakšen gumb manjka že po defaultu, kar bi bil še večji fail. Tipkovnica za 10€ bo delovala garantirano dokler je ne polomiš. Gaming experience pa ne bo nič slabši kot če bi imel tipkovnico z osvetlitvijo in fensi displejem.

Aja, pa za 180 stopinj se na PS3 v Ratchet & Clank obrnes z L1. :> Prednosti, ki jih nastevate so marginalne.


R&C je platformer. Nadzor lika je eden najpomembnejših faktorjev v FPSih. Kako marginalna prednost pa je razlika med kontrolerjem in M+K lahko pa sprobava v tvojem priljubljenem FPSu, če imaš možnost prilkopit kontroler na PC v multiplayerju. I dare you, I double dare you MOFO :>

Jaz se sicer strinjam, da je nekatere stvari lazje igrati z misko in tipkovnico, vseh pa enostavno ne. Tip kontrolerja ni nekaj kar bi naredilo eno platformo boljso od druge. Je samo eden izmed faktorjev.


Res je. FPSi, RTSi in MMORPGji so na konzolah bedni. Ostalo je OK. Problem je samo v tem, da se ogromno FPSov dela za konzolaše, potem pa dobimo mi slabo sportano sranje na PC.

Ce dejansko verjames v to kar si napisal potem spadas v tisto kategorijo dumb igralcev. Resno. najvec dumb igralcev je na PCjih, kjer igrajo FarmVille in podobne igre. Ok?


Verjamem. K sreči se za farmville pro-gamerje dela druge dumb fejsbuk flash igre in ne zadnjega Battlefielda. Obstaja tudi precej več možnosti, da Farmville igralec igra igre na konzolah in ne na PCju :>. Also, jaz ne spadam nikamor, ker imam PC in PS3 in igre igram tam, kjer jih je boljše igrat.

Sssaga ::

in igre igram tam, kjer jih je boljše igrat.



Na PS3 maš torej prah...

PARTyZAN ::

Right. Igram GT5, FF13 in Valkyria Chronicles. InFamous sem dobil zastonj preko welcome back programa in mi ne paše, ker je pač merjenje z palčko leseno. Je pa Wipeout HD toliko bolj zanimiv vsaj, čeprav je "drugorazredna igra".

Berserker ::

Od kod vam podatek da ti proizvajalec konzol z firmware zaklene konkurenčni ali tuj gamepad ? Eno leto sem na ps3 igral z logitech rumblepad kontrolerjem iz leta 2005, pa nisem fasal nobenega zaklepa ali opozorila.
Če tako radi primerjate cene med gamepadi, lahko mirne volje rečem da sta xbox360 wirelles controler in Dualshock 3 daleč najboljša od konkurence, torej dobimo kvalitetno robo za tistih 50-60 €. Medtem ko za kvalitetno miško in tipkovnico damo nad 100 €.
če tako radi oglašujete RTS-je, ki so na konzoli redki , še drugič mirne volje povem da lahko Halo Wars pelje učit mnoge sorodnice na pc-ju, kako se to zvrst dela.

ahac ::

Aja, pa za 180 stopinj se na PS3 v Ratchet & Clank obrnes z L1. :>

Sej v bistvu ni fora, da se ti obrneš točno za 180°, ampak, da se obrneš točno za tolk kolk je treba, da zadaneš nasprotnika preden on zadane tebe.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

BigWhale ::

PARTyZAN je izjavil:

Da se, ampak sem že parkrat omenil v tej temi, se ti lahko zgodi da bo proizvajalec konzol z naslednjim firmwarom ti tvoj kontroler onemogočil, ali mu pa kakšen gumb manjka že po defaultu, kar bi bil še večji fail.


Se vedno je vec kot samo en kontroler, ki deluje. Imas drage in poceni kontrolerje.

PARTyZAN je izjavil:

Tipkovnica za 10€ bo delovala garantirano dokler je ne polomiš. Gaming experience pa ne bo nič slabši kot če bi imel tipkovnico z osvetlitvijo in fensi displejem.


Taksne so tukaj drugi omenjali. Kak post od ABXa preberi. Drugace je pa ze tipkanje na takih tipkovnicah za 10 EUR slabse, tko da ne govori, da je gaming experience isti na kvalitetni tipkovnici za 100 EUR in na dreku za 10 EUR, ker ni res.

PARTyZAN je izjavil:

Aja, pa za 180 stopinj se na PS3 v Ratchet & Clank obrnes z L1. :> Prednosti, ki jih nastevate so marginalne.

R&C je platformer. Nadzor lika je eden najpomembnejših faktorjev v FPSih. Kako marginalna prednost pa je razlika med kontrolerjem in M+K lahko pa sprobava v tvojem priljubljenem FPSu, če imaš možnost prilkopit kontroler na PC v multiplayerju.


Vidis, ko se ljudje zacnejo spuscati v nepomembne podrobnosti je pa cel hudic. Najprej je bilo obracanje za 180 stopinj problem, ko to ni bil vec problem, si se izgovoril na tip igre. Na zalost pa si zgresil bistvo in na pol prebral moj post, v katerem sem napisal, da sta miska in tipkovnica vsekakor bolj primerni za FPS igre kot kontroler za konzolo.

Prednost input devica je marginalna zato, ker je to le eden izmed faktorjev. Nadzor lika je najpomembnejsi faktor v VSEH igrah, ne samo v FPSjih, pa pustiva zdaj Scrabble in Tetris. V platformnih igrah je kontroler v prednosti kar se igralnosti tice. Dva analogna sticka in morje gumbov, ki so na kupu je vec kot en analogni input device (miska) in kup gumbov na razdalji 20cm (tipkovnica).

PARTyZAN je izjavil:

I dare you, I double dare you MOFO :>

Grow up... ;>

Bananovec ::

Berserker je izjavil:

Od kod vam podatek da ti proizvajalec konzol z firmware zaklene konkurenčni ali tuj gamepad ? Eno leto sem na ps3 igral z logitech rumblepad kontrolerjem iz leta 2005, pa nisem fasal nobenega zaklepa ali opozorila.
Če tako radi primerjate cene med gamepadi, lahko mirne volje rečem da sta xbox360 wirelles controler in Dualshock 3 daleč najboljša od konkurence, torej dobimo kvalitetno robo za tistih 50-60 €. Medtem ko za kvalitetno miško in tipkovnico damo nad 100 €.
če tako radi oglašujete RTS-je, ki so na konzoli redki , še drugič mirne volje povem da lahko Halo Wars pelje učit mnoge sorodnice na pc-ju, kako se to zvrst dela.

Oh, kaksno nabijanje....
Kvalitetna miska stane 45eur, tipkovnica s ploskimi tipkami pa okrog 30. S tem, da kodel mise ni star 5 let tako kotmodel kontrolerja.
in ne, kontroler ne ponuja take natancnosti kot bi jo sicer LAHKO!
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

PARTyZAN ::

Se strinjam. Trackball bi zmagal na kontrolerju.

BW: Oba igrava igre, pol sva itak oba otroka ;> Also, glede kontrolerjev >>

Po internetu imaš ogromno pritoževanja uporabnikov, ko jim servis ni priznaval garancije za neumnosti, ker je folk uporabljal ne-Sonyeve dodatke. Sem prepričan, da je tudi v EULI ogromno cvetk okoli tega. V glavnem, za Sony si zloben, če ne kupuješ samo njihovih dodatkov.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: PARTyZAN ()

BigWhale ::

PARTyZAN je izjavil:

Po internetu imaš ogromno pritoževanja uporabnikov, ko jim servis ni priznaval garancije za neumnosti, ker je folk uporabljal ne-Sonyeve dodatke. Sem prepričan, da je tudi v EULI ogromno cvetk okoli tega. V glavnem, za Sony si zloben, če ne kupuješ samo njihovih dodatkov.


Ampak tako je povsod. To ni samo pri Soniju. Verjetno je Sony bolj tight kar se tega tice ampak ni edini. EULA je pri vsakem kosu programske opreme. :)

XsenO ::

Kaj ti bo super duper mašina za 2000€, če na njej ne boš mogel igrat ene najbolj hardcore izkušenj zadnjih par let, Demon's souls (in nadaljevanja) :P
1 + 1 = 1

def0r ::

XsenO je izjavil:

Kaj ti bo super duper mašina za 2000€, če na njej ne boš mogel igrat ene najbolj hardcore izkušenj zadnjih par let, Demon's souls (in nadaljevanja) :P


Hmm PS3 exclusive spet:P Ti pa ne bos Witcher 2 potem kaj naj.

XsenO ::

Že preigravam, tako a tvoj point je?
1 + 1 = 1

def0r ::

XsenO je izjavil:

Že preigravam, tako a tvoj point je?


Point je da spet xbox userji tudi ne bodo mogli tega preigravati. Pac recimo vsaka platforma ima svoje exclusive. Lets leave it at that, ni treba tega vnasati notri v battle.

XsenO ::

Moj point je bil v tem, da nekdo ki bo šel zapraviti 2000€ za "ultimate gaming platformo" (katero bo znalo iskoristiti 1 od 10 izdanih iger) bo zaradi fanboizma ali kakšne druge izkrivljene "moralnosti" izpustil ogromno res odličnih iger, ki se pojavijo na drugih sistemih.
Menim, da kdorkoli, ki se ima za gamerja (in se ne vsmerja le v eno specifično zvrst) ogromno izgubi le nima na razpolago vsaj dveh aktualnih platform.
1 + 1 = 1

bane11 ::

oktobra grem na faks in me zanima, al se mi bolj splača sedaj kupit ps5, al pa dodat(starši bi kupil nek normaln ne gaming laptop) teh 400-500e v nek gaming laptop? en star laptop mam k čist uredu dela šolske stvari edin za igrce ni.

Skyman ::

Vrjetno kje rabijo kako studentsko delo poisci si kaksno delo,bos lahko imel oboje,za ps5 rabis tudi kak soliden monitor minimalno seveda.Drugace pa tv razno ce bos priklopil konzolo na prenosnik da bos tam imel sliko.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Skyman ()

m0LN4r ::

Se ze dobi PS5 za 500eur na zalogi?
Poglej kolko stane "igranje" na PS5 in kaj hoces igrat pa to.

Skyman je izjavil:

Vrjetno kje rabijo kako studentsko delo poisci si kaksno delo,bos lahko imel oboje,za ps5 rabis tudi kak soliden monitor minimalno seveda.Drugace pa tv razno ce bos priklopil konzolo na prenosnik da bos tam imel sliko.

Kako pa priklopi PS5 na njegov star laptop, da bo mel sliko?
https://www.youtube.com/user/m0LN4r

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: m0LN4r ()

Skyman ::

Ce ima hdmi bi slo ali ne? predvidevam da bi preko HDMI-ja dobit sliko ce bi povezal.Sam teh tezav nimam in niti ne pomislim,da bi ps5 probaval na prenosnik povezovat.Drugo je monitor ko ima vsaj 5 priklopov in zadeva deluje kot tv

m0LN4r ::

Ne.
https://www.youtube.com/user/m0LN4r

z0mbie ::

Naj samo omenim, da sem bil tudi sam preprican v superiornost PCjev. Potem sem dobil PS4 na starem firmwaru, second hand za pest arasidov. Jailbreakal, zdaj pa imam spilov na voljo vec kot sem jih kadarkoli hotel igrati in pridno prihajajo novi jailbreaki in nove igre, pa se PC-a mi ni treba vzdrzevati vec na double bootu, windowse sem zabrisal dol in uporabljam samo se linux.

Verjetno bom iz ciste fore kupil se PS5 in ga spravil v omaro do jailbreaka. Tako, da kar se mene tice, so konzole prehitele PCje.
That, in its essence, is Fascism - ownership of Government by an
individual, by a group, or by any other controlling private power.
Franklin D. Roosevelt v posmeh Tomažu Štihu

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: z0mbie ()

z0mbie ::

PARTyZAN je izjavil:

Borderlands je nasploh slaba igra

Predvsem tole. To ni za igrat ne s split screenom ne preko interneta.
That, in its essence, is Fascism - ownership of Government by an
individual, by a group, or by any other controlling private power.
Franklin D. Roosevelt v posmeh Tomažu Štihu

Kvinta ::

Tako, da kar se mene tice, so konzole prehitele PCje.


Spet en pametnjakovič še moja stara mati se smeji :))
A.C.A.B

meho7 ::

z0mbie je izjavil:

Naj samo omenim, da sem bil tudi sam preprican v superiornost PCjev. Potem sem dobil PS4 na starem firmwaru, second hand za pest arasidov. Jailbreakal, zdaj pa imam spilov na voljo vec kot sem jih kadarkoli hotel igrati in pridno prihajajo novi jailbreaki in nove igre, pa se PC-a mi ni treba vzdrzevati vec na double bootu, windowse sem zabrisal dol in uporabljam samo se linux.

Verjetno bom iz ciste fore kupil se PS5 in ga spravil v omaro do jailbreaka. Tako, da kar se mene tice, so konzole prehitele PCje.

Ko bos naletel na igro kjer framei droppajo ob vsaki malo vecji akciji bos imel cisto drugacno mislenje.

Taip4n ::

z0mbie je izjavil:

Naj samo omenim, da sem bil tudi sam preprican v superiornost PCjev. Potem sem dobil PS4 na starem firmwaru, second hand za pest arasidov. Jailbreakal, zdaj pa imam spilov na voljo vec kot sem jih kadarkoli hotel igrati in pridno prihajajo novi jailbreaki in nove igre, pa se PC-a mi ni treba vzdrzevati vec na double bootu, windowse sem zabrisal dol in uporabljam samo se linux.

Verjetno bom iz ciste fore kupil se PS5 in ga spravil v omaro do jailbreaka. Tako, da kar se mene tice, so konzole prehitele PCje.

Probaj Cyberpunk 2077. You will love it.

bane11 ::

m0LN4r je izjavil:

Se ze dobi PS5 za 500eur na zalogi?
Poglej kolko stane "igranje" na PS5 in kaj hoces igrat pa to.

Skyman je izjavil:

Vrjetno kje rabijo kako studentsko delo poisci si kaksno delo,bos lahko imel oboje,za ps5 rabis tudi kak soliden monitor minimalno seveda.Drugace pa tv razno ce bos priklopil konzolo na prenosnik da bos tam imel sliko.

Kako pa priklopi PS5 na njegov star laptop, da bo mel sliko?

monitor že mam, ker sem imel tudi ps4 pro, ampak ga naivno prehitro prodal. delo si bom itak najdu sam ne vem če bo dost dnarja za vn dost in za komp in ps pa mi tut ni vrednu tuk delat d bi meu oboje.

Kayzon ::

Ne kupuj se PS5ke ker nima nubene pametne igre,pa orng predrage so se zdele. Najcenejse te pride igricarski prenosnik,so tako napredovali da dohitevajo ze namizne gaming racunalnike.

z0mbie ::

meho7 je izjavil:


Ko bos naletel na igro kjer framei droppajo ob vsaki malo vecji akciji bos imel cisto drugacno mislenje.


Ne igram brain dead iger, tako, da mi fpsji ne dropajo.

Kayzon je izjavil:

Ne kupuj se PS5ke ker nima nubene pametne igre,pa orng predrage so se zdele.


Ne razumes, PS5 se kupi zdaj zato, da mu ohranis firmware verzijo in ti potem ni treba kupovati iger. Kupis, das v omaro. Potem pa cez ~pol leta igras, se navelicas in ga prodas za visjo ceno kot so novi.
That, in its essence, is Fascism - ownership of Government by an
individual, by a group, or by any other controlling private power.
Franklin D. Roosevelt v posmeh Tomažu Štihu

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: z0mbie ()

dolenc ::

5 let kasneje...
1 2
3
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup Xbox One X ali PS4PRO! (strani: 1 2 )

Oddelek: Konzole
9517300 (14264) kevin55
»

PS3 - XBOX 360 (strani: 1 2 )

Oddelek: Konzole
578656 (7085) mgermo
»

PlayStation 4 že v razvoju (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Konzole
7622040 (19678) St235
»

Po težavah z EC2 zdaj nedosegljiv še PlayStation Network

Oddelek: Novice / Ostalo
307700 (6596) 3furious

Več podobnih tem