Forum » Pomoč in nasveti » Java inŠtrukcije
Java inŠtrukcije
frutabela ::
Pozdravljeni!
Mene pa zanima, če je kdo tukaj, ki obvlada programiranje iz jave in ima jutri po 12. Uri čas, za par ur inštrukcij. Dobila bi se v mariboru, pri ukm. Potrebujem namreč pomoč pri par nalogah, ki mi delajo velike probleme.
p. S: preden napiše kdo kaj nevmesnega ali preden se kdo razburi, naj povem, da denar tukaj ne predstavlja ovire in sem vsekakor pripravljena tovrstne inštrukcije plačati!
Prosim če se javi nekdo, ki je resen in, ki ima res čas, obvlada programiranje in je pripravljen (oz. Mu ni težko) sočloveku priskočit na pomoč!
Kontaktirajte me na mail: frutyka. Fruty@gmail. Com in verjemite, če nei blo nujno, da nebi tukaj neke pisala za brezveze!
Lep pozdrav! In že vnaprej hvala!
Mene pa zanima, če je kdo tukaj, ki obvlada programiranje iz jave in ima jutri po 12. Uri čas, za par ur inštrukcij. Dobila bi se v mariboru, pri ukm. Potrebujem namreč pomoč pri par nalogah, ki mi delajo velike probleme.
p. S: preden napiše kdo kaj nevmesnega ali preden se kdo razburi, naj povem, da denar tukaj ne predstavlja ovire in sem vsekakor pripravljena tovrstne inštrukcije plačati!
Prosim če se javi nekdo, ki je resen in, ki ima res čas, obvlada programiranje in je pripravljen (oz. Mu ni težko) sočloveku priskočit na pomoč!
Kontaktirajte me na mail: frutyka. Fruty@gmail. Com in verjemite, če nei blo nujno, da nebi tukaj neke pisala za brezveze!
Lep pozdrav! In že vnaprej hvala!
- polepsal: bluefish ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TrueCrypt v drugem življenju CipherShedOddelek: Novice / Varnost | 10127 (8356) | bluefish |
» | Program ne deluje več (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 6596 (5334) | Genetic |
» | Assembler-prekinitve s timerjemOddelek: Programiranje | 709 (548) | xardas |
» | Nevronske mrežeOddelek: Znanost in tehnologija | 1186 (1018) | terryww |
» | Programiranje v c-ju za 8051Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1298 (1169) | Tutankhamun |