Forum » Pomoč in nasveti » popup okna
popup okna
rytmonorm ::
Delam eno nalogo za šolo preko Auraloga. Navodila so, da moram omogočit pojavna okna. Ker na mozili ta program ne dela, delam na explorerju. Sem pojavna okna omogočila, tako, da sem kliknila na tools na explorerju in sem potem kliknila Turn on pop-up blocker, pa še vedno ne dela. Na Mozili ne vem kje je to orodje - tools za pojavna okna.
Zdaj pa me zanima, če je v nastavitvah kje kak "gumbek", kjer lahko to vsa pojavna okna vključim?
Jaz imam naloženih kr nekaj teh orodnih vrstic, ne vem če to igra kako vlogo.
Čist sem že obupana ker ne dela....
Zdaj pa me zanima, če je v nastavitvah kje kak "gumbek", kjer lahko to vsa pojavna okna vključim?
Jaz imam naloženih kr nekaj teh orodnih vrstic, ne vem če to igra kako vlogo.
Čist sem že obupana ker ne dela....
rytmonorm ::
ha, ha, makes sense :D
sem probala obe kombinaciji pa mi prvo ni šlo, samo sem pol vsa okna dol zaprla in zdaj dela
hvala :)
sem probala obe kombinaciji pa mi prvo ni šlo, samo sem pol vsa okna dol zaprla in zdaj dela
hvala :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nadležno pojavno okno, ki ga ne morem zbrisatiOddelek: Pomoč in nasveti | 2811 (2348) | Seljak |
» | Surfanje po GOGGLE.com je lahko nevarno...Oddelek: Omrežja in internet | 1931 (1310) | Azrael |
» | Najboljsi PopUp stoper za IE?Oddelek: Programska oprema | 2238 (1888) | Ziga Dolhar |
» | Samo Konqueror prestal varnostni test (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 5775 (5775) | MrStein |
» | Zelje za Internet Explorer (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4708 (3847) | Road Runner |