» »

Trgovina Conrad

Trgovina Conrad

zila90 ::

Mene pa zanima, kaj menite o trgovini Conrad. Pred kratkim sem namreč zasledil spletno trgovino (slovensko), kjer imajo precej poceni in zmogljive prenosnike. Pa me zanima, če ma kdo že kakšne izkušnje z njimi. Hvala!

LuGi ::

Conrad in poceni prenosnik? To nekak ne gre skupaj..:D

Pri njhim sem kupoval zgolj elektronske komponente

fosil ::

Ne vem če mislimo isti Conrad. Dej link.
Tako je!

Mare3 ::

Če misliš ta conrad: http://www.conrad.si/

Potem ti iz moje strani povem da nisem imel nikoli težav.

OldSkul ::

conrad sicer ne splovi po poceni izdelkih, vendar v zadnjem cajtu imajo kar dobre akcije. Vem za en TV, k je bil precej znižan. Pa DVB-T sprejemniki itd.

Buddah ::

Par dni nazaj sem oddal naročilo prid conradu, naročal pa sem gramofonske igle. Vse lepo in prav...edini downside je to, da sem na pošiljko čakal 1tedn. Drugače pa nobenih problemov.

Flea ::

Ne gre se za slovenski Conrad, ampak Conrad.at, ampak upam, da mi bo kdo znal povedati kaj storiti.

Torej, pri Conradu sem kupil 2 leti in pol nazaj Laptop ASUS X7BSV. V glavnem dober prenosnik, zato smo dodali še to njihovo zavarovanje po pretečeni garanciji. Julija se mi laptop ni več polnil in ugotovil sem, da je napaka na računalniku, ne na adapterju, tako da sem nesel računalnik na popravilo. Okej, rečejo 4 tedne pa bo popravljeno, prav... mine 4 tedne, nobenega klica, kličemo tja... pravi, ja, računalnik še ni, ker so meli neke probleme, ampak da bo čez 1 teden... pokličem čez 1 teden, računalnika še vedno ni... in tako se je ponavljalo iz tedna v teden. Zdaj je že minilo 2 mesec in 10 dni in računalnika še vedno ni. Danes kličemo, pravi... ja, računalnika se ne da popravit, da se njim preprosto noče vžgat in sedaj imamo opcijo, da vzamemo nov računalnik, ampak ker je računalnik že star, si lahko novega vzamemo za neko nižjo ceno, ki pa jo mora on premislit kako in kaj. To se meni zdi nesprejemljivo, saj sem jaz plačal to dodatno zavarovanje za polno ceno računalnika oz. za popravilo tega računalnika. Od začetka tega prelaganja se mi zdi, da oni tega računalnika sploh več nimajo oz. da se jim je dodatno poškodoval.

Ima kdo kakšen predlog kaj se naj naredi?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

orodje za sestavo računalnikov

Oddelek: Kaj kupiti
325491 (2529) 49106
»

Strela skurila mi vse naprave

Oddelek: Zvok in slika
4910771 (8113) RC37
»

Zunanji HDD v Hoferju (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Kaj kupiti
20515298 (7671) pirlo
»

Spajkalnik ali spajkalna postaja (strani: 1 2 )

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
5413927 (12176) VolkD

Več podobnih tem