Forum » Programiranje » Borland C++ 2007
Borland C++ 2007
Company ::
Pozdravljeni.
Zanima me, ali kdo tukaj uporablja tole zadevo, ali pa če se slučajno še kje komu valja v omari.
Za vsak info bi bil hvalažen!
LP!
Zanima me, ali kdo tukaj uporablja tole zadevo, ali pa če se slučajno še kje komu valja v omari.
Za vsak info bi bil hvalažen!
LP!
dice7 ::
Delu s tem v šoli, vsekakor bolj privlačen od dev c++, vendar zdaj uporabljam samo še code::blocks
Zato, ker v bistvu potrebujem človeka, ki bi mi en program predelal. Trenutno je program tak, da za svoje delo potrebuje vnos nekaj podatkov ter pritisk na gumb za izvedbo aktivnosti, jaz bi mu rad pa podtaknil potrebne podatke (mapa, ime datoteke) kot parameter. V takem primeru naj sploh ne bi prikazal vmesnika. Ne morem tu razlagati, saj je kar specifična zadeva, tako da bolj kot ne iščem programerja, ki bi mi pomagal s tem.
Za povrh pa še to, da se stvar ne prevede v aktualni verziji Borland C++, kar je vezano na Unicode.
LP!
Za povrh pa še to, da se stvar ne prevede v aktualni verziji Borland C++, kar je vezano na Unicode.
LP!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | War movies (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 11911 (9927) | Outcast |
» | Neznanje uporabe elektronske pošteOddelek: Loža | 1481 (1031) | crazyLIKEme |
» | Kateri program za obdelavo videaOddelek: Pomoč in nasveti | 1555 (1343) | FPSGamer |
» | mass mailingOddelek: Izdelava spletišč | 1605 (1516) | Uporabnik |
» | email še enkratOddelek: Izdelava spletišč | 1522 (1313) | Taras_Bulba |