Forum » Izdelava spletišč » Flash mi ful nagaja
Flash mi ful nagaja
Cokolesnik ::
Zanima me dvoje stvari:
uvozim nek - predhodno narisan gumb - oblacek v katerem je nekaj napisano. Ce pogledam preview v flashu, je lepo narisan, ko pa pogledam preview z ctrl+enter ali ko naredim publish, pa so crke v omenjenem oblacku rahlo popacene. imam izklopleno kompresijo in ne vem zakaj to dela?
drugo vprasanje pa je, kako bi sprogramiral flash, da bi v dolocenem polju odprl neko html stran, torej prebral neko zunanjo html datoteko. ce je to sploh mozno. vem da lahko bere neko besedilo iz txt datoteke, ne vem pa ce bi lahko prebral nek html in uposteval vso njegovo html sintakso.
za odgovore se najlepse zahvaljujem.
uvozim nek - predhodno narisan gumb - oblacek v katerem je nekaj napisano. Ce pogledam preview v flashu, je lepo narisan, ko pa pogledam preview z ctrl+enter ali ko naredim publish, pa so crke v omenjenem oblacku rahlo popacene. imam izklopleno kompresijo in ne vem zakaj to dela?
drugo vprasanje pa je, kako bi sprogramiral flash, da bi v dolocenem polju odprl neko html stran, torej prebral neko zunanjo html datoteko. ce je to sploh mozno. vem da lahko bere neko besedilo iz txt datoteke, ne vem pa ce bi lahko prebral nek html in uposteval vso njegovo html sintakso.
za odgovore se najlepse zahvaljujem.
Maxtor ::
Tudi jaz imam podobne probleme, le da s slikami, ki jih uvažam od drugje, torej niso v kakšni knjižnici.
Če boš izvedel rešitev, mi jo prosim sporoči.
LP
Če boš izvedel rešitev, mi jo prosim sporoči.
LP
njok ::
Flash pozna HTML - vsaj B, I, P, FONT,...
Mislim da bos moral ohranit samo vsebino BODY taga, uvozis pa ga v dinamicno dekstovno polje.
Mislim da bos moral ohranit samo vsebino BODY taga, uvozis pa ga v dinamicno dekstovno polje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Štekanje preview videa v Adobe Premiere CS6Oddelek: Strojna oprema | 751 (557) | Trancedeejay |
» | Html, cssOddelek: Izdelava spletišč | 3812 (411) | Volk| |
» | flash stran deluje na računalniku a na strežniku ne :SOddelek: Izdelava spletišč | 1253 (1138) | lesnik24 |
» | Dreamweaver in širina tabele / monitorjaOddelek: Izdelava spletišč | 979 (871) | garg |
» | flash mxOddelek: Izdelava spletišč | 1247 (1129) | auto |