» »

flash mx

flash mx

FiKi7 ::

Kako vnesem animiran gumb narejen v flash mx na neko html stran ?

darh ::

poglej ""izvorno kodo"" kake spletne strani, na kateri je flash animacija, jo skopiraj in ustrezno popravi.
Excuses are useless! Results are priceless!

Trdi ::

Zdejle ustvarjam stran, ampak preden grem naprej, moram en problem rešit.
Na www.cmslo.net na prvi strani ne vidim novic (dinamični tekst) Ni nobenega besedila. Preveril sem z Netscapeom in Opero. Na vseh drugih podstraneh vidim ves dinamični tekst, samo na tej ne. Zanimivo je tudi, da še nisem našel nikogar drugega, ki ne bi videl novic. Torej jaz edini. Doma na računalniku seveda vidim vse v redu v 3 brskalnikih, problem je le, ko dam na server in gledam s faksa (tu mam edini dostop do neta). Kaj bi lahko bilo narobe? Pa zakaj samo prva stran, recimo Članki uporablja povsem enak sistem, pa vse normalno vidim.
Trdota d.o.o.

b4d ::

Ja če uporabljaš Dreamweavera je to precej enostavno, saj je narjen gumb za vstavljanje flash gumbov
b4d.sablun.org

auto ::

sem ze hotu temo odpret pa vidim tole.......ma tud problem enak......stran delam v macromediji DW MX gumbek sem naredu f Flesh mx in zej ta gum ne znam spravit v macro...DW ..v programu obstaja možnos vstavi flesh button sam so mozni sam tisti ko so ze zraven gumb v fleshu posnamem kot filmmcek z ne vem tocn kocnice pol sem ga celo posnel f direktorij kjer je DW posnet prav v datoteko kjer so ze ostali gumbki pa mi ga vseen noce pokazat..........kot import ne morem nic nardit prebral sem ze tono helpa pa nic .............sem cisti zacetnik prva stran zato prosim za pomoc :) 8-O :)) :D
back

tec ::

insert > media > flash ali ctrl + alt + f ali "v insert orodni vrstici imas rdec gumb kjer je gor narisan F" ali v helpu pojdni na index search in vtipkaj flash

ja se strinjam to sem ze nardil sam pol tak objekt obstaja kot animacija in jest neznam dodelit povezave pač nekam ker ni obravnavan kot gumbek al sem jest corav ne najdem resitve

help se naprej

sej pocas bom nehu morit sam tak pac je ko si guster:D
back

al mores ze v fleshu definirat povezavo tam ko izbiras action pa lahka pol link noter vpises........ker sem ze to probu sam mi vseen ne dela .......lahk tud da sem narobe kej vpisu:) 8-O
back

zdej sem vse upe na vas polozu ampak vidim da bom mogu sam pogruntat.ce ma gdo voljo naj kej napise pleas;)
back

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izdelava spletne strani

Oddelek: Izdelava spletišč
221543 (1126) SkIDiver
»

Flash 5 ventilator

Oddelek: Izdelava spletišč
71069 (912) cahahopie