Forum » Mobilne tehnologije » Android sinhronizacija muzike
Android sinhronizacija muzike
CaqKa ::
Kaj uporabljate za sinhronizacijo muzike na androidu?
niti nimam itunes, da bi vedel kako je to tam rešeno.
kaj me zanima je sledeče. torej da zna UREJAT vse tisto kar mi androidov player prikazuje. to pa je ime skladbe, ime izvajalca, ime albuma, ime žanra in slikco za cover.
potem pa želim da se zadeva zna povezat z bazo muzike na računalniku in da nekak preko checkboxa določiš katere komade želiš da ti na mobile skopira.
pa če lahko zraven vsega narediš še playlisto ki bo delala na telefonu še tolko boljše.
btw, zakaj mi android ne zna cover slikic vredu prepoznat. imam mp3 v enem direktoriju, noter je naloženih še nekaj datotek, ki imajo v ID3 naložene coverje... potem je pa v tistem direktoriju ena slikca, in vsi komadi v tistem direktoriju imajo tisto sliko?!? zakaj ne vzame tiste iz ID3
imam HTC Legend.
trenutno mp3je normalno kopiram kot da bi jih kopiral na usb ključ. MP3je urejam z media monkey. ne zna pa media monkey nekak normalno playliste naredit, ali pa jaz ne znam tega uporabit. namreč ko dam da naj playlisto skopira na telefon, mi začne še mp3 iz tiste playliste gor kopirat?!
niti nimam itunes, da bi vedel kako je to tam rešeno.
kaj me zanima je sledeče. torej da zna UREJAT vse tisto kar mi androidov player prikazuje. to pa je ime skladbe, ime izvajalca, ime albuma, ime žanra in slikco za cover.
potem pa želim da se zadeva zna povezat z bazo muzike na računalniku in da nekak preko checkboxa določiš katere komade želiš da ti na mobile skopira.
pa če lahko zraven vsega narediš še playlisto ki bo delala na telefonu še tolko boljše.
btw, zakaj mi android ne zna cover slikic vredu prepoznat. imam mp3 v enem direktoriju, noter je naloženih še nekaj datotek, ki imajo v ID3 naložene coverje... potem je pa v tistem direktoriju ena slikca, in vsi komadi v tistem direktoriju imajo tisto sliko?!? zakaj ne vzame tiste iz ID3
imam HTC Legend.
trenutno mp3je normalno kopiram kot da bi jih kopiral na usb ključ. MP3je urejam z media monkey. ne zna pa media monkey nekak normalno playliste naredit, ali pa jaz ne znam tega uporabit. namreč ko dam da naj playlisto skopira na telefon, mi začne še mp3 iz tiste playliste gor kopirat?!
kanzyani ::
jst za sinhronizacijo uporabljam banshee na ubuntu. vendar deluje bolj tako-tako...
drugače pa c/p na memory card pa je ...
drugače pa c/p na memory card pa je ...
Mavrik ::
Jaz sinhroniziram z doubleTwist (na telefonu tudi uporabljam doubleTwist player), ki mi zna pobrati vse podatke z iTunes.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Radionomy kupil WinampOddelek: Novice / Omrežja / internet | 14797 (10780) | slovenec_89 |
» | Najboljši nadomestek za iTunesOddelek: Zvok in slika | 3059 (2698) | TheJack |
» | [Android] Aplikacije in IgreOddelek: Mobilne tehnologije | 3944 (2439) | bdoxx |
» | Kje legalno kupiti online glasboOddelek: Kaj kupiti | 2793 (2521) | zmaugy |
» | Urejanje glasbe!Oddelek: Programska oprema | 2709 (2600) | Ziga Dolhar |