Forum » Operacijski sistemi » Kako reinstalirat windowse???
Kako reinstalirat windowse???
hubahaba ::
mel sem win98plus gor pa mi je javlo neko napako da manjka nek mnsp32.dll oz. microsoft network...
pa sem hotu povozt jih z win98 second ed. mi pa neko napako jav v kernel32, in me vrze iz setupa.on zagonu-nalaganju mi pa javi sistemsko napako in mi noce nalagat windowsov, kaj naj naredim, sem ze kar mal obupan, k je ful podatkov na racunalniku????
pa sem hotu povozt jih z win98 second ed. mi pa neko napako jav v kernel32, in me vrze iz setupa.on zagonu-nalaganju mi pa javi sistemsko napako in mi noce nalagat windowsov, kaj naj naredim, sem ze kar mal obupan, k je ful podatkov na racunalniku????
U gotta learn to craw, before u learn to walk....
- premaknil: Gandalfar ()
manijakk ::
Ja ubogej Aspirinixa pa pol ko boš formatiru si omisel Fdisk pa nared dve particije na disku, da boš lahko pr formatiranju shranu podatke na d disk!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BIOS problemi...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1164 (850) | StratOS |
» | Ne morem naložit winsovOddelek: Pomoč in nasveti | 1241 (980) | MagicMan |
» | Installacija Win98 po WinXPOddelek: Operacijski sistemi | 1440 (1370) | R33D3M33R |
» | dodal se en disk, instalacija xp spodletela kaj storiti?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1608 (1370) | amater |
» | Namestitev winsev malo drugačeOddelek: Operacijski sistemi | 1618 (1288) | segi |