Forum » Loža » prazne kapsule za zdravila?
prazne kapsule za zdravila?
Isotropic ::
se jih da kje dobiti v majhnih kolicinah (< 1000 kosov)? mogoce kdo ve, koliko stanejo?
Isotropic ::
kuk pa stanejo tiste masine za stiskat jih? al to lohk na roko?
(za take bolj male kapsule). rabim pa cim cenejso, magar za sam eno kapsulo naenkrat, bmk.
(za take bolj male kapsule). rabim pa cim cenejso, magar za sam eno kapsulo naenkrat, bmk.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Isotropic ()
gendale ::
http://shop.ebay.co.uk/capsules-online/...
tuki maš kapsule
če rabiš samo eno lahko tud ročno zapreš
tuki maš kapsule
če rabiš samo eno lahko tud ročno zapreš
mat xxl ::
Slučajno prodajamo velike količine v milionih praznih kapsul, morda ti lahko pomagam, glede kapsulirk je pa tako laboratorijske se cenovno začnejo tam pri 1500 eur, z orodjem za eno velikost, najbolj razširjena je največja 0, potem imaš resne mašine mehanske, Indijske, potrebni so 3 delavci tam od 7000 eur dalje mašine, ki se jim reče kapulirke pa so od 30000 dalje, se pa kaka rabljena starejšega letnika dobi tudi že ugodno.
Sicer pa namig, za tako količino se da zadevo tudi ročno napolniti, seveda z rokavicami in masko na glavi v slučaju, da bo kapsula polna, sicer se pa redči navadno z microcristalno celulozo ali čem drugim.
Povej za kaj rabiš, če gre za legalno stvar ti morda pomagam. So pa pakiranja navadno tam 100.000 do 125.000 na pakiranje , no ja kake vzorce potem ....
Sicer pa namig, za tako količino se da zadevo tudi ročno napolniti, seveda z rokavicami in masko na glavi v slučaju, da bo kapsula polna, sicer se pa redči navadno z microcristalno celulozo ali čem drugim.
Povej za kaj rabiš, če gre za legalno stvar ti morda pomagam. So pa pakiranja navadno tam 100.000 do 125.000 na pakiranje , no ja kake vzorce potem ....
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mat xxl ()
lil bee ::
Živjo!
Že kar nekaj časa iščem prazne kapsule, pa jih razen na tujih spletnih trgovinah nikjer nisem zasledila. V lekarni so me gledali, kot da švercam mamila in mi razen kratkega in jedrnatega odgovora, da "pri njih tega ne držijo" niso dali drugih informacij. svašta =) gre se pa za popolnoma legalno stvar. Že od nekdaj imam probleme s koncentracijo. kolegice s faksa pogosto posegajo po raznih zeliščnih zadevah, ki jih dobijo v lekarni, ki naj bi izboljševale koncentracijo in spomin. v meni pa nekako tli nezaupanje v farmacevtsko industrijo, zato razen nujnih antibiotikov ne uživam popolnoma ničesar, kar pride iz lekarne, tudi aspirina ne. Malce sem poizvedovala in izvedela za rastlino z imenom Ginko Biloba, ki naj bi rešila moje težave. Po nekaj truda mi jo je uspelo vzgojiti, doma, bio =) ampak čaj ni niti malo okusen in me niti malo ne mika, da bi ga pila 3x na dan naslednjih nekaj mesecev. druga opcija pa je, če uporabne dele rastline zmeljem in z njimi napolnim kapsulo. tako bi si lahko naredila "eko bio pure ginko kapsule", brez nepotrebnih kemikalij ali slabega okusa =) ampak ne morem, ker ne dobim praznih kapsul. help please! vsakršen namig ali nasvet je dobrodošel.
Have a nice day!
Že kar nekaj časa iščem prazne kapsule, pa jih razen na tujih spletnih trgovinah nikjer nisem zasledila. V lekarni so me gledali, kot da švercam mamila in mi razen kratkega in jedrnatega odgovora, da "pri njih tega ne držijo" niso dali drugih informacij. svašta =) gre se pa za popolnoma legalno stvar. Že od nekdaj imam probleme s koncentracijo. kolegice s faksa pogosto posegajo po raznih zeliščnih zadevah, ki jih dobijo v lekarni, ki naj bi izboljševale koncentracijo in spomin. v meni pa nekako tli nezaupanje v farmacevtsko industrijo, zato razen nujnih antibiotikov ne uživam popolnoma ničesar, kar pride iz lekarne, tudi aspirina ne. Malce sem poizvedovala in izvedela za rastlino z imenom Ginko Biloba, ki naj bi rešila moje težave. Po nekaj truda mi jo je uspelo vzgojiti, doma, bio =) ampak čaj ni niti malo okusen in me niti malo ne mika, da bi ga pila 3x na dan naslednjih nekaj mesecev. druga opcija pa je, če uporabne dele rastline zmeljem in z njimi napolnim kapsulo. tako bi si lahko naredila "eko bio pure ginko kapsule", brez nepotrebnih kemikalij ali slabega okusa =) ampak ne morem, ker ne dobim praznih kapsul. help please! vsakršen namig ali nasvet je dobrodošel.
Have a nice day!
blackbfm ::
Malce sem poizvedovala in izvedela za rastlino z imenom Ginko Biloba, ki naj bi rešila moje težave.
in ena rastlina bo rešila tvoje težave..ta pa je optimistična ja
tomaz1982 ::
mat xxl ::
Ne veš v kaj se spuščaš stem Ginkom, rožica ni tako na easy in zato ni zastonj marsikje prepovedana, misliti, da ti bo zato, ker je doma pridelana pomagala, ko sploh ne veš kake vrednosti posameznih stvari bodo notri, pa je utopično !
Ti svetujem, da raje žlico sladkorja vzameš in verjameš, bo pomagalo enako ( placebo).
Sicer pa, ker se ravno ukvarjamo z prodajo kapsul najmanjše pakiranje je 100.000 kos npr za velikost 0 , 1 škatla, bo dovolj ????? Pa še to, kapsule so narejene iz svinjske želatine, za bio izdelke se uporabljajo rastlinske, ki jih v EU nihče ne dela !!!
Zato verjemi, da je bolj BIO, če že daš žličko prahu med dve rezine kruha in zagrizeš !!!
Pa brez zamere !
Ti svetujem, da raje žlico sladkorja vzameš in verjameš, bo pomagalo enako ( placebo).
Sicer pa, ker se ravno ukvarjamo z prodajo kapsul najmanjše pakiranje je 100.000 kos npr za velikost 0 , 1 škatla, bo dovolj ????? Pa še to, kapsule so narejene iz svinjske želatine, za bio izdelke se uporabljajo rastlinske, ki jih v EU nihče ne dela !!!
Zato verjemi, da je bolj BIO, če že daš žličko prahu med dve rezine kruha in zagrizeš !!!
Pa brez zamere !
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mat xxl ()
Fuks ::
Kaj pa če kar kupiš bilobil? :D
Sicer je pa Ginko krasna rastlinica. Imam dva doma, vendar rasteta fuuuul prepočasi da bi lahko kaj pametnega pridelal :D
Sicer pa mogoče poglej/vprašaj v kakšne trgovine s športno prehrano.
Tukaj jaz nabavlam (iz anglije). Imajo kar iščeš vendar trenutno ni na zalogi:
http://www.bulkpowders.co.uk/product.ph...
Če poiščeš drugje za dotične izdelke zagotovo kaj najdeš ;)
Edit: vidim da je nekdo že dal iste linke.
Edit2: Kaj pa to, slovenska štacuna?
http://svet-crnil.com/Prazne_prozorne_g...
Sicer je pa Ginko krasna rastlinica. Imam dva doma, vendar rasteta fuuuul prepočasi da bi lahko kaj pametnega pridelal :D
Sicer pa mogoče poglej/vprašaj v kakšne trgovine s športno prehrano.
Tukaj jaz nabavlam (iz anglije). Imajo kar iščeš vendar trenutno ni na zalogi:
Če poiščeš drugje za dotične izdelke zagotovo kaj najdeš ;)
Edit: vidim da je nekdo že dal iste linke.
Edit2: Kaj pa to, slovenska štacuna?
http://svet-crnil.com/Prazne_prozorne_g...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Fuks ()
d0rK ::
Ima kdo kakšne up2date informacije kje bi lahko dobil/kupil ene 150 kapsul, velikosti 0 ali 00? Torej 500 ali 1000mg. Sam filam zdravila za psa pa potrebujem.
Hvala.
Hvala.
an3333 ::
tko kot prej, ebay (isci gel cap al pa empty capsules al whatever), placu bos pa tm kakih 5 odvisno od sreče
Limona ::
hm čist tak, skurjenci si speed u rizlo zavijejo da nardijo speed bombico, pa lahka tudi ti zdravila notr zaviješ če kapsul ne boš najdu. kup najbol tanke rizle
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje kupujete omega 3 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 31405 (1540) | Horas |
» | piskanje v ušesih (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 41791 (15150) | krepki |
» | Kako spremeniti prah v tabletoOddelek: Loža | 1807 (965) | Ask98 |
» | Strah pred javnim nastopanjemOddelek: Loža | 6195 (5085) | Meizu |