Forum » Operacijski sistemi » Windows zamrzne ob uploadanju
Windows zamrzne ob uploadanju
_Enterprise_ ::
Ta problem sem imel že nekaj časa, pa sem mislu da bo format in ponovna namestitev Windows 7 problem odstranila. No, ni ga. Čim hočem uploadat zadevo, večjo od 1MB, mi računalnik slej ko prej zamrzne v čist klasičnem smislu, pač sam še reset pomaga.
zaenkrat je windows sam naložil potrebne drajverje od vsega, zdej pa ne vem če je kje v network drajverjih še problem al je vzrok v hardweru, ma kdo kako idejo?
zaenkrat je windows sam naložil potrebne drajverje od vsega, zdej pa ne vem če je kje v network drajverjih še problem al je vzrok v hardweru, ma kdo kako idejo?
Cold1 ::
Problem je v programu, ki ga uporabljaš (malo verjetno), gonilniku (če imaš srečo) ali mrežni kartici (če nimaš sreče).
1. Posodobi/spremeni program s katerim prenašaš datoteke.
2. Če ne pomaga, posodobi (ali pa zamenjaj s starejšo verzijo) gonilnik mrežne kartice.
3. Če še ne pomaga, si izposodi drugo mrežno kartico in poglej če deluje.
-----------------------
Če še nisi, preveri pomnilnik z memtestom, za vsak slučaj.
1. Posodobi/spremeni program s katerim prenašaš datoteke.
2. Če ne pomaga, posodobi (ali pa zamenjaj s starejšo verzijo) gonilnik mrežne kartice.
3. Če še ne pomaga, si izposodi drugo mrežno kartico in poglej če deluje.
-----------------------
Če še nisi, preveri pomnilnik z memtestom, za vsak slučaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lenovo Yoga 730 / Realtek 8822BEOddelek: Pomoč in nasveti | 443 (361) | MrStein |
» | Driverji za DEll inspiron in sistemska particijaOddelek: Operacijski sistemi | 793 (704) | solatko |
» | mrežna karticaOddelek: Omrežja in internet | 2269 (2011) | simon5029 |
» | 1394 net adapter v SP2, rabim pomoc!Oddelek: Operacijski sistemi | 3807 (3513) | letalec777 |
» | dobil ADSL , računalnik šteka???Oddelek: Omrežja in internet | 1149 (972) | mortal |