Forum » Izdelava spletišč » izdelava spletne strani v C#
izdelava spletne strani v C#
blackwing ::
V šoli smo začeli delati spletne strani v C#, ima kdo izkušnje s tem... ali to sploh še kdo dela v tem... ker je sedaj toliko drugih programov za spletne strani...
dolenc ::
Ugibam, ampak verjetno delate v Asp.net
Par strani za katere vem, da so tko narjene, bigbang, merkator, merkur.... Tko da zgleda, da se še kdo najde, ki to uporablja.
Delam pa ne tega, tko da ne mi zdej PMjev začet pošiljat . Na netu je veliko literature, če te kaj zanima, sam utipkaj asp.net
Par strani za katere vem, da so tko narjene, bigbang, merkator, merkur.... Tko da zgleda, da se še kdo najde, ki to uporablja.
Delam pa ne tega, tko da ne mi zdej PMjev začet pošiljat . Na netu je veliko literature, če te kaj zanima, sam utipkaj asp.net
keworkian ::
HardFu ::
Par strani za katere vem, da so tko narjene, bigbang, merkator, merkur....
Merkur ima TYPO3 CMS in Magento, oboje PHP
http://codeable.io
Gandalfar ::
C# je cisto kul za razvoj server-side jezika. Ce se bos se naucil MVC-ja bos pa lahko itak zakon strani delal. Za front end ti pa kaj drugega kot klasicni javascript itak ne preostane.
MrBrdo ::
C# je cool za web, je pa lahko malo overwhelming za začetnika. Meni osebno se ne dopade njihov "point-and-click" pristop, ker prej zakomplicira vse skupaj kot pa poenostavi. In tiste ajax rešitve, ki povzročijo samo nerazumevanje dogajanja zadaj. Ampak je pa C# kot jezik zlo kul Sem osebno sicer pristaš dinamičnih duck-typed jezikov za web.
MrBrdo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | JS frameworks: knockoutJS, angularJS, react, ...Oddelek: Programiranje | 7274 (4119) | kuall |
» | Kateri programski jezik?Oddelek: Programiranje | 3166 (2472) | driver_x |
» | PHP vs. ASP.NET vs. $OTHER (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Programiranje | 13955 (11310) | Spura |
» | Microsoft Visual Web Developer Pomoč !Oddelek: Programiranje | 1076 (921) | BGuard |
» | PHP ASPOddelek: Izdelava spletišč | 3020 (2345) | MrBrdo |