Forum » Omrežja in internet » Repository storage za fotografije
Repository storage za fotografije
WarMaker ::
Pozdravljeni,
podjetje išče repository za interne fotografije, ki pa jih je preko 1TB, pa me zanima, če poznate kakšen service, ki bi to omogočal. Zadeva mora biti seveda backupirana.
Sem se pozanimal glede Google Picasa, kjer lahko zakupiš do 16TB storage-a, vendar ni nikjer omenjeno (vsaj jaz nisem zasledil), da bi ta storage bil backupiran (kar je tudi "logično"). Sem tudi zasledil na forumu, da vse uporabnike opozarjajo, da naj ne uporabljajo Picasa web za backup ter da si naredijo svoj extern backup -> posledično sklepam, da ni 100% zadeva.
MS SkyDrive ponuja samo 25GB Free?
Še kakšna resna rešitev?
Hvala za pomoč
podjetje išče repository za interne fotografije, ki pa jih je preko 1TB, pa me zanima, če poznate kakšen service, ki bi to omogočal. Zadeva mora biti seveda backupirana.
Sem se pozanimal glede Google Picasa, kjer lahko zakupiš do 16TB storage-a, vendar ni nikjer omenjeno (vsaj jaz nisem zasledil), da bi ta storage bil backupiran (kar je tudi "logično"). Sem tudi zasledil na forumu, da vse uporabnike opozarjajo, da naj ne uporabljajo Picasa web za backup ter da si naredijo svoj extern backup -> posledično sklepam, da ni 100% zadeva.
MS SkyDrive ponuja samo 25GB Free?
Še kakšna resna rešitev?
Hvala za pomoč
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zunanji backup disk (Seagate Backup Plus Portable 2 TB)Oddelek: Programska oprema | 1242 (855) | Jst |
» | Microsoftov oblak OneDrive prinaša več prostoraOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 10657 (6688) | Mr.B |
» | Pomoc pri sestavi streznika za shrambo, proxy in dnsOddelek: Kaj kupiti | 3228 (2792) | Daedalus |
» | Applova ponudba za prevzem Dropboxa zavrnjena (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 18116 (14444) | CaqKa |
» | Umrl tudi StorageReviewOddelek: Novice / Omrežja / internet | 2154 (2154) | Boky |