Forum » Zvok in slika » Samsung D6500
Samsung D6500
Danmarxy ::
Lp, pred kratkim sva kupila LED TV Samsung UE40 D6500, sedaj pa bi potrebovala pomoč pri nekaj stvareh in sicer:
-kako snemati npr. kaki film oz. oddajo na USB-ključ,
-katera 3D očala nabaviti za gledanje 3D filmov(model), ker niso vsa za vse modele... in če je potrebno še kaj drugega, ali lahko direktno iz rač.
gledava filme, ki jih potegneva iz neta enako kot navadne filme...
-ne poveže se z Wairless-om, najde ga, potem pa negre... tako da imava TV priklopljen direktno na mrežni kabel za internet...
-AllShare, poveže se mi z mobitelom Galaxy, vendar so prekinitve nemoreš gledati ...oz težko najde napravo...
Sva pa pri Siol tv - imava optiko, zanima me ali gre, da nebi imela več TV komunikatorja Sagem, ampak bi vstavila odzadaj TV kartico...
in če je potem tudi vse tako enako, samo da nimaš dveh pilotov...?
glede nato, da sva kr nova v tem in ni dobenih pametnih navodil v SLO, bi bila hvaležna za kakšne informacije...
hvala
-kako snemati npr. kaki film oz. oddajo na USB-ključ,
-katera 3D očala nabaviti za gledanje 3D filmov(model), ker niso vsa za vse modele... in če je potrebno še kaj drugega, ali lahko direktno iz rač.
gledava filme, ki jih potegneva iz neta enako kot navadne filme...
-ne poveže se z Wairless-om, najde ga, potem pa negre... tako da imava TV priklopljen direktno na mrežni kabel za internet...
-AllShare, poveže se mi z mobitelom Galaxy, vendar so prekinitve nemoreš gledati ...oz težko najde napravo...
Sva pa pri Siol tv - imava optiko, zanima me ali gre, da nebi imela več TV komunikatorja Sagem, ampak bi vstavila odzadaj TV kartico...
in če je potem tudi vse tako enako, samo da nimaš dveh pilotov...?
glede nato, da sva kr nova v tem in ni dobenih pametnih navodil v SLO, bi bila hvaležna za kakšne informacije...
hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TPLink TL-MR3020Oddelek: Omrežja in internet | 3838 (2657) | Jao13 |
» | Xperia U ali Galaxy Ace?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2897 (2346) | Morientes |
» | Samsung LED TVOddelek: Zvok in slika | 2245 (2048) | abcd123 |
» | Pomoc pri povezavi na internet!Oddelek: Omrežja in internet | 1605 (1399) | Zm3-D3n |
» | Problem z modemomOddelek: Pomoč in nasveti | 1365 (1045) | V-i-p |