Forum » Pomoč in nasveti » monitor črna slika
monitor črna slika
kontra ::
Pozdravljeni,
vglavnem mam problem. Ker me ni bilo več kot teden dni sem ko sem šel izklopil monitor iz el. napajanja. Včeraj, ko sem hotel priklopit nazaj pa črn ekran. Sicer če dobro pogledaš je vidno namizje ampak zelo slabo skoraj nič. Če se potrudim se da kaj razbrat. Recimo žena ne vidi nič. Sem sprobal tudi na drugem kompu in na prenosniku in vsepovsod isto kar pomeni, da je nekaj z monitorjem narobe. Ali mislite, da je šel monitor? Je pa samsung 940 bf. Do zdaj je delal brezhibno in kar naenkrat te težave.
LP KK
vglavnem mam problem. Ker me ni bilo več kot teden dni sem ko sem šel izklopil monitor iz el. napajanja. Včeraj, ko sem hotel priklopit nazaj pa črn ekran. Sicer če dobro pogledaš je vidno namizje ampak zelo slabo skoraj nič. Če se potrudim se da kaj razbrat. Recimo žena ne vidi nič. Sem sprobal tudi na drugem kompu in na prenosniku in vsepovsod isto kar pomeni, da je nekaj z monitorjem narobe. Ali mislite, da je šel monitor? Je pa samsung 940 bf. Do zdaj je delal brezhibno in kar naenkrat te težave.
LP KK
tečnoba
cegu ::
Če je backlight šel, najbrž ne. Če je pa šel samo inverter (napajanje za backlight) se pa splača. Nesi v prvi RTV servis, ti bo povedal, koliko ti bo računal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | glasen prenosnik in visoka temperatura procesorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 3008 (2822) | BorutK-73 |
» | Kateri LCD TV?Oddelek: Zvok in slika | 1232 (989) | GrEg3c |
» | gpu taktOddelek: Pomoč in nasveti | 746 (540) | apirc |
» | GTA 4 grafika na HD 4870 1GBOddelek: Pomoč in nasveti | 3017 (1734) | JerryP |
» | kateri napajalnikOddelek: Kaj kupiti | 1093 (837) | kontra |