Forum » Pomoč in nasveti » Izklop in ponovni vklop ob zagonu računalnika !?
Izklop in ponovni vklop ob zagonu računalnika !?
Kuukie ::
Dober večer vsem, sem nov na tej strani, ampak imam problem in se ne znajdem dalje.
Zgodi se naslednje.
Ob zagonu računalnika se po 5 sec. sam ugasne za 5 sec. prebl. in nato ponovno vklopi?!
Zakaj in kak ukrepat oz. popravit ?
Windows Xp, dela normalno in ne zazna dobene napake, Antivirus NOD32 ne najde dobenega virusa, ne vem več kaj storit dalje, Prosim za nasvet.
Hvala !
Lp, Kuukie
Zgodi se naslednje.
Ob zagonu računalnika se po 5 sec. sam ugasne za 5 sec. prebl. in nato ponovno vklopi?!
Zakaj in kak ukrepat oz. popravit ?
Windows Xp, dela normalno in ne zazna dobene napake, Antivirus NOD32 ne najde dobenega virusa, ne vem več kaj storit dalje, Prosim za nasvet.
Hvala !
Lp, Kuukie
DeeCoy ::
Kje ob zagonu računalnika? To pomeni 5 sec po pritisku tipke ali 5 sec po prijavi v OS?
Konfiguracija računalnika? Koliko je star?
Konfiguracija računalnika? Koliko je star?
beks ::
maš to neki gor 100%, sem imel dva taka pcijenta, probi z obnovitvijo tako, da vstaviš namestitveni CD, pa kot bi instaliru xp-je do točke ko ti poišče in najde obstoječ sistem pol ti pa ponudi če želiš, da ga popravi in pol ti nanovo namesti skoraj vse, podatki ti pa vsi ostanejo , sam men ni pustil xp to narddit tudi v varnem načinu. Sem moral lepo shranit pomembne stvari na drugo particijo pa lepo fresh install, pa do danes(1 mesec) je vse normalno.
kok je fajn....
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: beks ()
cegu ::
Moj to dela vedno po pritisku tipke. Pri startu nima OS nobene veze.
Zakaj tako počne, pa tudi mene zanima.
Zakaj tako počne, pa tudi mene zanima.
Samson ::
To je dobro znani bug se iz dobe prvih "naprednih" dvojedrnih procesorjev in plat. Resitve ni. Pac tko je in pika :O)
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
Kuukie ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se noče ugasnit...Oddelek: Operacijski sistemi | 2560 (2107) | AnotherMe |
» | Spanje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 3076 (2673) | ST-777 |
» | Računalnik se noče prebudit - AMDOddelek: Strojna oprema | 5412 (4913) | opeter |
» | Problem z belkin routerjemOddelek: Omrežja in internet | 1209 (1141) | jan01 |
» | Sredi start up-a računalnik zmrzneOddelek: Pomoč in nasveti | 1595 (1511) | tony |