» »

Problem z zaganjanjem Win7

Problem z zaganjanjem Win7

Freezy ::

Torej, prižgem računalnik in takrat ko bi se mogli naložiti winsi dobim error loading operating system. Zaenkrat nisem še nič prčkal, pregledal pa sem BIOS in videl, da oba diska zazna.

Kaj mi je storiti?

DeeCoy ::

nastavi 1st boot disk, če ne dela vsavi win7 install CD, pa popravi zagonsko datoteko

janizaster ::

Imel sem podoben problem,okvara particije na disku kjer so bili naloženi win. (pokvarjeni sektorji - zamenjal disk

Nimam delujočega CD pogona na tem računalniku. Bo delalo, če naložim win7 na USB ključ in jih bootam iz ključa?

Mislim, da bi moglo it, ampak je še vseeno najlažje da si sposodiš kak DVD pogon.

Torej, na USB sem uspešno naložil Win7, vse je vredu, boota, pride pa samo do menija kjer izbereš ustrezno inštalacijo winsov. Tukaj je slika(predzadnja), da boste vedeli o čem govorim. V tem meniju mi pokaže samo prazen seznam, ko označim prvo izmed opcij. Če kliknem load drivers, lahko brskam po vseh diskih in particijah, tako da diskovje dela.

Možno, da je šel disk.. Čimprej dobi podatke z njega, pa probi na novo namestiti windowse.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Apple prenosnik z Windowsi 8.1

Oddelek: Pomoč in nasveti
204547 (3278) xrotek
»

Nalaganje OS na drugi trdi disk

183540 (3164) daBunks23
»

Select proper boot device

414982 (3011) arc-x
»

USB boot

Oddelek: Strojna oprema
2210066 (9515) T-Majo
»

Windows 7 z namestitvenimi USB ključi? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
12614615 (10988) MrStein

Več podobnih tem