Forum » Pomoč in nasveti » Problem z zaganjanjem Win7
Problem z zaganjanjem Win7
Freezy ::
Torej, prižgem računalnik in takrat ko bi se mogli naložiti winsi dobim error loading operating system. Zaenkrat nisem še nič prčkal, pregledal pa sem BIOS in videl, da oba diska zazna.
Kaj mi je storiti?
Kaj mi je storiti?
janizaster ::
Imel sem podoben problem,okvara particije na disku kjer so bili naloženi win. (pokvarjeni sektorji - zamenjal disk
Nimam delujočega CD pogona na tem računalniku. Bo delalo, če naložim win7 na USB ključ in jih bootam iz ključa?
Torej, na USB sem uspešno naložil Win7, vse je vredu, boota, pride pa samo do menija kjer izbereš ustrezno inštalacijo winsov. Tukaj je slika(predzadnja), da boste vedeli o čem govorim. V tem meniju mi pokaže samo prazen seznam, ko označim prvo izmed opcij. Če kliknem load drivers, lahko brskam po vseh diskih in particijah, tako da diskovje dela.
DeeCoy ::
Možno, da je šel disk.. Čimprej dobi podatke z njega, pa probi na novo namestiti windowse.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Apple prenosnik z Windowsi 8.1Oddelek: Pomoč in nasveti | 4547 (3278) | xrotek |
» | Nalaganje OS na drugi trdi diskOddelek: Pomoč in nasveti | 3540 (3164) | daBunks23 |
» | Select proper boot deviceOddelek: Pomoč in nasveti | 4982 (3011) | arc-x |
» | USB bootOddelek: Strojna oprema | 10066 (9515) | T-Majo |
» | Windows 7 z namestitvenimi USB ključi? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 14615 (10988) | MrStein |