Forum » Programska oprema » sony vegas problem
sony vegas problem
jonynho ::
Pozdrav
Z digitalcem NIKON sem posnele neke posnetke v full HD katere sedaj hočem malo urediti v Sony Vegas 8.0 ampak formata .MOV ne podpira zato me zanima v kateri format je pametno konvertirati da se kakovost slike ne izgubi in da mi bo seveda ta format potem program podpiral.
Podpira: AVI, WMV, MPG, MP4, DV, MKV, VOB, SWF, ASF, 3GP, RM
Z digitalcem NIKON sem posnele neke posnetke v full HD katere sedaj hočem malo urediti v Sony Vegas 8.0 ampak formata .MOV ne podpira zato me zanima v kateri format je pametno konvertirati da se kakovost slike ne izgubi in da mi bo seveda ta format potem program podpiral.
Podpira: AVI, WMV, MPG, MP4, DV, MKV, VOB, SWF, ASF, 3GP, RM
Enterprise ::
tudi jaz se to zmeraj vprašam.
nasvet: dobi en dober converter potem pa malo probavaj dat v različne formate in glej kje je izguba kvalitete najmanjša.
nasvet: dobi en dober converter potem pa malo probavaj dat v različne formate in glej kje je izguba kvalitete najmanjša.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj izbrat: .mts ali mp4Oddelek: Zvok in slika | 3844 (3574) | vasquez |
» | Izguba kvalitete pri DV zajemu - mnenja in izkušnje...Oddelek: Zvok in slika | 1726 (1241) | Tomay |
» | Bo Windows Media Photo izrinil JPEG? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 11256 (8494) | BigWhale |
» | HD-DVD pridobiva?Oddelek: Novice / Optične enote / mediji | 6222 (4454) | Stepni Volk |
» | Mp3, mp3pro,...Oddelek: Zvok in slika | 2264 (1784) | Air_Borne |