Plone user group srečanje, 04. Feb 2011
vir: KiberpipaV sredo, 4.5., ob 19h bomo na Spletnih uricah predstavili Oust.me, ki je geolokacijska igra, kjer uporabnik povezuje 'svoje' lokacije v teritorije in tekmuje s prijatelji koliko sveta je njegovega. Beseda bo tekla o tem, kdo je ekipa #zayc, kaj je Oust.me, zakaj in kako se je ekipa lotila Oust.me, kako se igra, kaj se planira za naprej in kje za hudiča se skriva denar?
V četrtek, 21.4. ob 20h te vabimo na Film'šteko, kjer si lahko tokrat pogledaš Silent Hill 2: The movie, katerega je naredil Fungo, ki pa je z njim uresničil svojo željo, da bi SH2 približal tudi tistim, ki bi želeli uživati v njeni zgodbi in vzdušju, brez nerodne igralnosti, nalagalnih časov in nepotrebnih ponavljanj. In kajpak tudi tistih, ki si igre zaradi grozljivosti sploh ne upajo igrati. V prvi vrsti je film namenjen fanom serije in ljubiteljem iger.
V petek, 6.5. ob 18h se lahko udeležiš Plone Users Group druženje, kjer bomo začeli s bolj poljudnimi temami, nadaljevali s poročilom konference Plone Open Garden, katera se te dni odvija v južni Italiji in končali z bolj tehnično orientiranimi predavanji. Za ljubitelje piva bomo po uradnem delu imeli predstavitev "ale" piva (angleški stil varjenja piva).