» »

Tuširanje v Koloseju LJ

Tuširanje v Koloseju LJ

Temo vidijo: vsi
1
2
3 4

tx-z ::

Ja, to je blo čis fucked up....Včas so vedn pustil met tuje kokice, zto sm šu lpo u špara in jih not nesu. Zanč pa mi rečejo da ne smem. In kaj nej s temi kokicami? Mu jih u glavo vržm al kva? Pol sm hotu it u avto po nahrbtnik in so valda tut nahrbtnike pregledval...Mislm da v TUŠu v kranju ni tok problemov, sam nism pa čis zihr....Pa še manj folka je tm, kino pa bolši, tko da grem kr raj tja :D
tx-z

Keyser Soze ::

Jp, se strinjam z avtorjem teme.

Sem bil precej neprijetno presenečen, ko me je na vhodu v dvorano ustavila ena "fužinska mrga" (namesto običajne mladenke) in mi pokazal znak, na katerem je pisalo, da je vnos hrane prepovedan (razen njihove seveda). Takrat namreč še niso imeli polimanih vseh blagajn in vogalov s tem obvestilom in je bilo precej neprijetno, ko sem tam pustil pijačo in mknagce, ki mi sedejo poleg filma.

Mene namreč ne moti toliko kulturno oz. normalno uživanje hrane in pijače ob filmu, kot me motijo kakšni komentarji, neumno umeščena hihitanja in smeh, telefoni, ipd. S strani mularije, kot tudi veleumnih intelektualnih kritikov, ki veselo komentirajo film "on the fly" in izkazujejo svoj neizmerni intelekt. Tako kot nekateri v tej temi, ki se bojijo, da jim bo propadla kakšna isva celica če pogledajo film, ki nima najmanj 80% na RT, oz. je izvana njihova intelektualna sposobnost če probajo zvečit med ogledom filma. Go figure.

Bottom line. Se bomo počasi začeli izogibat Koloseja. Ker mu je kvaliteta izredno padla v vsem tem času. Samo na žalost ne na račun vnosa hrane iz McDonaldsa ipd.
OM, F, G!

sss ::

lol, kako lahko kulturno uživaš hrano? ne da bi motil z vsem mogočim šumenjem? Bullshit, pravm jst.

Venomus ::

A ste vsi stari 60 let, da vas moti pijača v kinu? Kje vam je mladost??

V kolosej hodim že od kar stoji, vsake 2 meseca in vsakič vzamem najmanj pijačo s sabo, če ne tudi kokice. In tudi v vsem tem času niti enkrat še nisem imel slabih izkušenj, da bi kdo naglas jedel ali šumel z embalažo.

Res se eni preveč ukvarjate z malenkostmi in gledate kaj drugi počnejo.

Tovrstni hrup je minimalen oz. zanemarljiv v primerjvai z ostalimi mahinacijami, ki se tam izvajajo.

Se človek vpraša, če dejansko sploh kdo od vas hodi v kino. Al vam mam pa ata ne dasta dovolj denarja, ker so karte postale predrage.8-O
OM, F, G!

Mipe ::

Telefoni zvonijo, zadaj se hihitajo in brcajo, šumijo vrečke čipsov, ropotajo lončki pokovke in tako naprej. Seveda pa to zdaj ni več smiselno, ker so zdaj zvočniki na maksimumu, tako da vsi zapustijo kino kot novopečeni naglušni.

Super Sonic ::

"Od vsega nevedenega pa me najbolj moti prepoved vnosa pijače iz McDonaldsa v Kolosej, saj se mi zdi naravnost nesramna."

Ej, jaz tud tko pravim. Pa kaj jih tolk mot, da nekdo šumi zraven in smrdi s tistim hamburgerjem. S kolegom sva mela plan, da bi enkrat tja not zvlekla en žar, pa ene čevape zapekla not, sej je to navadn. Mal čevačičev, mal pivčka -> evo film. Najbol.

No, pa sva potem rajš zarad takih svinj, ki žrejo not v dvorani vsemogoče, nehala v kino hodt.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

A piše na tabli da je prepovedan vnos tuje pijače al tut hrane?
tx-z

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tx-z ()

kuglvinkl ::

tx-z je izjavil:

A piše na tabli da je prepovedan vnos tuje pijače al tut hrane?

Ja, dej jih sekiraj zaradi tega...

gendale ::

mi smo si včasih prinesli not hamburgerje pa mal vodke in je blo zakon

zdj bo pa očitno treba hrano skrit po žepih

vodko pa pač zliješ not v njihovo pijačo

Super Sonic je izjavil:

Ej, jaz tud tko pravim. Pa kaj jih tolk mot, da nekdo šumi zraven in smrdi s tistim hamburgerjem. S kolegom sva mela plan, da bi enkrat tja not zvlekla en žar, pa ene čevape zapekla not, sej je to navadn. Mal čevačičev, mal pivčka -> evo film. Najbol.

Ja, čudn da kar ne ustaviš sredi ceste, ko zagledaš znak za omejitev. Češ, jebeš vse po spisku, bom pa iz principa pokazal da znam it v nenormalne ekstreme.

Wau, kakšna neizmerna modrost.
OM, F, G!

Zgodovina sprememb…

St235 ::

Al pa filme gleda doma v družbi frendov z željeno kombinacijo futra in pijače. Kolosej sem nazadnje od znotraj videl pred ene 4 leti, pa nič ne zamujam. Z temi nebulozami okrog tega čigavo pijačo lahko noter nesem, ga tudi še lep čas ne bom.

"Ja, čudn da kar ne ustaviš sredi ceste, ko zagledaš znak za omejitev. Češ, jebeš vse po spisku, bom pa iz principa pokazal da znam it v nenormalne ekstreme."

To je bil sarkazem. LOL ;D

Te niti nisem resno jemal, če se tega bojiš. Mi je jasno, da jajc za kaj takega nimaš. Zgleda pa, da ti nisi glih doumel poante moje replike.

Rantat tule gor je pa najlažje od vsega, v življenju mi pa še nobena "prpa" ni ne muksnila v kinu, če sem jedel tam mknugce. Sem pa sam že marsikoga spucal, ko je nonstop komentiral zadevo, se hihital brezveze, telefoniral, in podobne pizdarije počel med predstavo. In ga bom še, če bom šel v kino.

To, ko mi je pa kdo prismrdel po švicu ali kakšni domači živali mimo (pa jih je veliko, teh nehigienskih primerov) pa še nobenga nisem napizdil da smrdi in naj se spoka ven. Nekako mam eno mejo tolerance, ki je IMO precej bolje odmerjeno kot tvoja.
OM, F, G!

mihec87 ::

In kako naj kolosej zadovolji tele dve vrsti pacientov?
V tej temi namreč imamo:
1.paciente ki jih moti če gdo pije ter je med filmom
2.paciente ki jih moti da ne sme s sabo prinesti avtomata z prigrizki

Spusti noter normalne ljudi z normalno, obvladljivo količino hrane. Brez žarov, odojkov in podobno obskurnih stvari. Sej, grip z realnostjo imamo še vedno vsi tule gor ane? Al ne?

Razumem, da je kdaj pa kdaj izredno težko malo pomislit in najt eno pametno rešitev. Samo Kolosej je tule več kot jasno usekal mimo. Pokazal je, da jih hrana v dvoranah ne moti (tisti njihov čips je ena sama packarija in tudi cenovna nategancija), hkrati pa prepovedal vnos hrane drugotnega izvora. Gre se jim samo za povečanje dobička. Nič drugega. Še toliko niso bili, da bi uvedli eno prehodno obdobje, v katerem bi stranke ob nakupu vstopnice, ali ob vstopu v dvorano prijazno opozorili na spremembo politike. Ampak ne, odločitev je padla čez noč, vstopnice ti hitro prodajo, na vratih te pričaka gorila ki ti reče al pojej, al pejt, al pa tle pust, in to je to.

Precej švoh odločitev, kis e bo na dolgi rok IMO poznala na izgubljenih strankah.

Tule pa par obsedencev res zganja takšno famo, kot da bi ljudje realno odojke in žare vlačili s sabo v kino.

P.S.: No mihec87, a je bila takšna rešitev res izven tvojih sposobnosti?
OM, F, G!

"Rantat tule gor je pa najlažje od vsega, v življenju mi pa še nobena "prpa" ni ne muksnila v kinu, če sem jedel tam mknugce."

Ja, če je bilo dovoljeno, zakaj bi ti nekdo tečnaril? Ko sem jaz še hodil v kino bolj pogosto, so na veliko šumeli, rigal, izpahovali, srebal, žrebal kokice, ipd. Če je to dovoljeno, potem pač jaz nisem za tja.

"Sem pa sam že marsikoga spucal, ko je nonstop komentiral zadevo, se hihital brezveze, telefoniral, in podobne pizdarije počel med predstavo. In ga bom še, če bom šel v kino."

Uuuuu, a si se tepel? Little people, I say. Jaz, ko sem šel na blagajno po vstopnico, sem plačal ogled filma. Ne prepira s kakšnim retardom.

"Nekako mam eno mejo tolerance, ki je IMO precej bolje odmerjeno kot tvoja."

Ja. In potem rečeš, da ne boš več hodu v Koloseja (citiram "Bottom line. Se bomo počasi začeli izogibat Koloseja.") ker te zjebe ena tabla. Jaka toleranca!

"Spusti noter normalne ljudi z normalno, obvladljivo količino hrane."

Ohohoho! Fredi Bobič, mož za velike tekme, na vidiku. Boš ti denifinal kaj je normalno in kaj je obvladljivo? Pa ne prosim iz lastne miselnosti izhajat, ker ni prava. To so celo v Koloseju spoznali in so ti dali tablo.

Sicer pa, ne vem kaj se razburjaš, saj mene tam ne boš srečal, sem že šel, zdavnaj. Zdej pa mi lahko poveš kako zelo neumen sem.

Sploh ni problem v tem, da se ne bi smelo noter nosti hrane ampak v tem, da forsirajo samo in le svojo hrano, ki je rpecenjena. Sam poglej ceno in količino coca cole, ki jodobiš v Koloseju, Mcdonaldsu in recimo v Šparu.

Ne vem pa kako je z pregledovanjem ruzakov. ŽAl ne hodim v kolosej že leta ampak takšen poseg je IMO nelegalen in nepotreben.

šernk ::

ok v kateri kino vi sploh hodite?

nekateri niste bili tam že 4 leta pa točno veste kaj se tam dogaja.

osebno če je v dvorani več kot 20 ljudi lahko rem da je gužva. ozvočenje je povečini res fuč, in jih moj 11 let star 2.1 sistem doma požre za zajtrk po kvaliteti.

glede njihove hrane: pa pojdi v xyt restavracijo z sendvičem/pico. jap so me že pregnali stran, pa čeprav sem kos pice kupil pri naslednjih vratih, ki so spadala praktično pod isto stvar.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

1. Ni potrebe, sej sam napišeš. :)

2. Tudi po pretepu ni potrebe, dovolj je da mu poveš par resnic pa se hitro zamisli nad sabo in neha počet bedarije. Če ne pa pač ne. Majhen človek, on in ti, da prvo pomisliš na pretep. Lepo da nakažeš tok svojih misli.

3. Imam mejo svoje tolerance kar se tiče osebkov v kinu in mejo tolerance kar se tiče ponudnikov storitev. Nekako zame osebek v kinu ni isto kot uprava kina. Morda ti enačiš to dvoje, jaz sigurno ne. Sicer pa, če me podjebava uprava kina, ki ji čisto fino plačam za njene usluge, to močno zniža moj prag tolerance. Napram osebku, ki glasno goflja med predstavo. Mal že pokvari užitek, ampak se ga še vedno da ignorirat večji del predstave. Plus, _počasi_ se bom zažel ogibat Koloseja. Če bo še tako skušal mojo potrpežljivost.

4. Normalno ti dela težave. Ne bi razlagal kaj je normalno in sprejemljivo, ker se potem ljudje zgleda še bolj zgubijo v množici informacij. Pol mamo pa probleme. Lej kam vse si ti zašel, ker preprosto nočeš dojet poante.
OM, F, G!

"Sploh ni problem v tem, da se ne bi smelo noter nosti hrane ampak v tem, da forsirajo samo in le svojo hrano, ki je rpecenjena. Sam poglej ceno in količino coca cole, ki jodobiš v Koloseju, Mcdonaldsu in recimo v Šparu."

Ja lej. Kolosej je njihov in pravila so njihova. Lahko si zmislijo, da moraš bit v rdeče oblečen, če češ notr. Samo si najbrž ne bodo, ker niso zmešani. Zdej, na tebi je, da greš proti konkurenci, če ti tle ni všeč. Če tudi tam ni nič bolje, potem se velja zamisliti nad seboj. Mogoče vas pa ene par tlele gor ne zna normalno filma pogledat.

Ja, sam pol če mu ne pokažš nahrbtnika ti bo pa pač reku da te ne spusti notr..To pa je njegova pravica najverjetneje :D
tx-z

Men je tak vseeno, samo naj ne telefonirajo ter imajo debatni krožek....
Osebno imam v kinu dovolj kokice ne rabim kosila z 3-mi hodi :)

Ne vem pa zakaj je treba res notri jesti kot da smo na pikniku..

Res pa da nisem bil v kinu že 4 leti sigurno, takrat je gdo jedel kakšne kokice pa pijačo pil drugega pa ni blo kar ni tako moteče.

Je pa kolosej sam zajebal lahko ti je jasno da vrečka z čipsom šumi in ropota.

Meni ogled filma v kinu pomeni nekakšen "obred oz ritual" kamor greš z kolegi/družino gledat film na velikem platnu itd ter si ob tem privoščiš kokice verjamem pa da ti to pokvari kakšen pametnjakovič z vrečkami,telefonom,čvekanjem..

Nikakor pa ne moreš uskladit nekoga ki ima zero tolerancy glede uživanja hrane v kinu ter nekoga ki mora sabo imeti cel kup prigrizkov...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mihec87 ()

St235 je izjavil:

Ne vem pa kako je z pregledovanjem ruzakov. Žal ne hodim v kolosej že leta ampak takšen poseg je IMO nelegalen in nepotreben.

Na žalost imajo pravico to storit. Če imajo za to usposobljenega varnostnika - kar verjetno imajo ker so dolžni imeti urejeno varovanje. Varnostni pregled ti pač ne more izvest kar vsaka študentka ali študent.

Konec koncev pa ti lahko še vedno prepovejo vnos ruzakov pa smo tam.

Jaz pravim kar naj. Pač debilna razmišljanja manj pametnega vodstva. Če delničarji podpirajo takšne kekce že vedo kako in zakaj. Če so sami svoji delničarji pa so be it. Že ne marajo soldov.
OM, F, G!

Debilno je to, da ne moreš v kino brez kupa hrane...

blackbfm ::

Keri problemi zarad enih jebenih kokic. Jz niti pomislm ne na hrano.

Saj se vsi strinjamo, da je malo debilov ki bi vlekli noter žar ali odojka.
OM, F, G!

"2. Tudi po pretepu ni potrebe, dovolj je da mu poveš par resnic pa se hitro zamisli nad sabo in neha počet bedarije."

Ja potem še nisi srečal sebi podobnega, da ti pove par "resnic" nazaj. Si kar malo samooklicani policaj, oče in varnostnik, vse v eni osebi. Fajn, ne?

"Sicer pa, če me podjebava uprava kina, ki ji čisto fino plačam za njene usluge, to močno zniža moj prag tolerance."

Ej točno tko. Človek še enga dunajca v miru ne more pomalcat med filmom, s tem da čist pošten plačaš svoj stol! Banda!

"Normalno ti dela težave."

Sploh ne. Glede nato, da so skinili kosila in večerje med predstavo, jim je pa MORDA (ampak naj bo to samo Ž opcija) promet padel, ker večina folka več noče v kino. In mogoče se jim je to zdela prava pot, korak naprej. Kdo ve.

"Saj se vsi strinjamo, da je malo debilov ki bi vlekli noter žar ali odojka."
Sej ga niso mogl, ker je bilo prepovedano.

Super Sonic je izjavil:

"Sploh ni problem v tem, da se ne bi smelo noter nosti hrane ampak v tem, da forsirajo samo in le svojo hrano, ki je rpecenjena. Sam poglej ceno in količino coca cole, ki jodobiš v Koloseju, Mcdonaldsu in recimo v Šparu."

Ja lej. Kolosej je njihov in pravila so njihova. Lahko si zmislijo, da moraš bit v rdeče oblečen, če češ notr. Samo si najbrž ne bodo, ker niso zmešani. Zdej, na tebi je, da greš proti konkurenci, če ti tle ni všeč. Če tudi tam ni nič bolje, potem se velja zamisliti nad seboj. Mogoče vas pa ene par tlele gor ne zna normalno filma pogledat.

Na srečo ni tako črno belo. Varnostnik nima brez razloga pravice posegat v zasebnost, kot tudi nima pravice neutemeljeno zavrnit storitve, KI SI JO ŽE PLAČAL. O varnostnem pregledu pa raje ne bi, ker to je je omejeno le in samo na policijo.

edino pooblastilo evzano na konkreten primer je:
- prepreči vstop oziroma izstop vozilu ali osebi s prtljago, če tako zahtevajo na vidnem mestu objavljena pravila varovanja, oseba pa ne dovoli njihovega pregleda.

Kar pomeni ,da moraš bit ti pri nakupu karte jasno SEZNANJEN, da je pred vhodom v dvorano potreben pregled prtljage.

Je pa res, da se te stvari v praksi zelo zelo različno rešujejo in večina ljudi raje popusti. Sam sem se pač odločil, da (pa ne zaradi tega) da preprosto ne obikujem Koloseja.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: St235 ()

St235 je izjavil:

Kar pomeni ,da moraš bit ti pri nakupu karte jasno SEZNANJEN, da je pred vhodom v dvorano potreben pregled prtljage.

Jp, za kar pa tudi zadošča ena tabla poleg požarnega reda. Nisi glih nedotakljiv kar se tiče tega.
OM, F, G!

ahac ::

Zdej, na tebi je, da greš proti konkurenci, če ti tle ni všeč.

Sej ravno to je problem... da v LJ Kolosej nima konkurence.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

gendale ::

piratebay

redo ::

Niso prepovedali vnos hrane in pijače. Prepovedali so vnos hrane in pijače, ki ni kupljena pri njih. Tako malo za hec, ker nimajo konkurence v Ljubljani, ali s tem kršijo monopolno zakonodajo in se lahko McDonalds pritoži, ker ni dovoljen vnos njihove pijače?

redo je izjavil:

Niso prepovedali vnos hrane in pijače. Prepovedali so vnos hrane in pijače, ki ni kupljena pri njih. Tako malo za hec, ker nimajo konkurence v Ljubljani, ali s tem kršijo monopolno zakonodajo in se lahko McDonalds pritoži, ker ni dovoljen vnos njihove pijače?

Se lahko prodajalec kebaba pritoži če ljudje ne smejo z njegovim kebabom it v bližnjo restavracijo?

redo ::

Od kdaj naprej je pa Kolosej v Ljubljani restavracija?

redo je izjavil:

Gre za primerjavo..

worf ::

saj obstaja novejši Planet Tuš. Iz ljubljane je najbližji tuš v kranju, razdalja med Ljubljano in Kranjem pa je 40 km, torej manj kot pol ure vožnje. če vam kolosej ni všeč pojdite pač v Kranj in bo problem rešen.

So pa hamburgerji bistveno manj moteči do ostalih kot kokice....predvsem zato ker jih poješ NESLIŠNO.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: worf ()

glede glasnosti zvočnikov pa nevem kaj naj rečem...vi doma gledate filme na minimalni glasnosti al kaj? Ste že bili v diskoteki....tam pa ni prenaglas glasba??

svašta ste tečnobe.

lukamagic ::

Ni fora v glasnosti, temveč v kvaliteti. Vse šumi, poka..

Zgodovina sprememb…

pismo morm it enkrat spet v kolosej da vidm o čem govorite. nazadnje sem bil tam 2 mesca nazaj (drugače hodim v tuš ker je bližje) in je bila kvaliteta zvoka čisto okej za kino... Če pomislim kakšni so lokalni kinoti je kolosej fenomenalno dobro opremljen.

se spomnim kako je bilo v našem lokalnem kinu..=) platno rumeno od starosti, projektor kjer so se stalno neke packe pojavljale, zvok je utihnil če je bilo nekaj glasnega sj se je verjetno ojačevalec avtomatsko ugasnil da ne bi skurilo zvo
čnikov...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: worf ()

dark_coffee ::

worf je izjavil:

se spomnim kako je bilo v našem lokalnem kinu..=) platno rumeno od starosti, projektor kjer so se stalno neke packe pojavljale, zvok je utihnil če je bilo nekaj glasnega sj se je verjetno ojačevalec avtomatsko ugasnil da ne bi skurilo zvočnikov...

Hahaha :))
Nekaj takega sem jaz doživel celo v enem Ljubljanskem kinu, pred približno 15-leti, ko je živel še kino Mojca, kino Šiška, kino Vič itd. No tam si prav tako videl svega in svašta... s tem, da bi lahko omenil še popolnoma usedle in raztrgane sedeže. Ampak takrat se nihče ni zmenil za to. Pač šli smo v kino, boljšega nismo poznali in ko smo prišli domov, smo bili vseeno najbolj happy kids ever :D

Ne pa zdej, ko vam gre vsak šum kokice na živce in ko bi zaradi vsakega hreščečega zvoka najraje spokali domov in nadaljevali film na svoji 10,000 € plazmi.

Banda, razvajena!

ni bolj tečnega kot če greš v kino in 2 uri poslušaš neke vreščeče najstnice/najstnike ki se pogovarjajo o 100000 stvareh, razn o tem filmu ne. takim bi prepovedal vstop v poslopje koloseja, ne samo v kinodvorano!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MrBrdo ::

Veliko bolj kot šumenje hrane mene moti, ker se zraven mene vedno (že 3x zapored zdaj) usede en par ki očitno misli da je sam v kinu, in se potem skoraj dol data... Get a room!!!
MrBrdo

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: MrBrdo ()

blackbfm ::

lol, kaj se pa siliš v zadnje vrste :D

ahac ::

redo je izjavil:

Sej prodajajo svojo hrano in pijačo...
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Je to res? Potem bi se jim splačalo poslati inšpektorja... Ziher bo našel marsikaj in jim prepovedal to dejavnost!

jype ::

Venomus> Kje vam je mladost??

V kinu, kjer se v tišini sedi in gleda film. Kot bi imel roke zvezane na hrbtu, samo da jih nimaš.

Nekaj časa nazaj sem v Dvoru gledal Apocalypse Now Redux. Nihče ni imel težav s tri in pol urnim sedenjem brez vsakršnega ropotanja, komentiranja ali žvečenja.

worf> glede glasnosti zvočnikov pa nevem kaj naj rečem...vi doma gledate filme na minimalni glasnosti al kaj? Ste že bili v diskoteki....tam pa ni prenaglas glasba??

Smo bli v diskoteki, pa je blo preglasno, pa smo šli domov gledat film na... udobni glasnosti.

MrBrdo> Veliko bolj kot šumenje hrane mene moti, ker se zraven mene vedno (že 3x zapored zdaj) usede en par ki očitno misli da je sam v kinu, in se potem skoraj dol data... Get a room!!!

Nič jih ne disciplinira bolj, kot "POZOR, SNEMANJE" rdeča lučka.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

jype nimaš prav nobene pravice snemat ljudi veš. če se hočeta poljubljat je to njun problem in nikakor ne tvoj. Preprosto se umiri in počakaj da se umakneta=)

jype ::

worf> jype nimaš prav nobene pravice snemat ljudi veš.

Rdečo lučko pa menda ja smeš vključit?

on te pa lahko mirno prosi da odstraniš aparat in se poljublja naprej.
1
2
3 4

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kino kolosej dvorana 8 - 3D

Oddelek: Loža
132939 (2437) Insan3Lik3
»

Bomo imeli v Sloveniji kvalitetnejše kino dvorane? (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
8523308 (19210) Engineer_
»

Nova anketa: kolikorat ste bili letos v kinu

Oddelek: Novice / Ankete
394666 (3148) zee
»

Koolosej! (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
625362 (4720) OrlyTM

Več podobnih tem