Forum » Izdelava spletišč » Objava spletne strani
Objava spletne strani
alesandro10 ::
Zdravo, naredil sem spletno stran sedaj pa imam problem z objavo. nikakor mi neuspe naložiti datotek z programom fileziila.
Kot začetno stran sem tudi ostrezno označil ime, index.html vendar mi jo nikakor neuspe prikazati. Bi lahko kdo prosim pomagal da bi mu posredoval geslo ter upor. ime brezplačne domene , da bi mi naložil? Do jutri imam rok za oddajo na faksu in če mi ne rata sem oplel. Hvala za pomoč
Kot začetno stran sem tudi ostrezno označil ime, index.html vendar mi jo nikakor neuspe prikazati. Bi lahko kdo prosim pomagal da bi mu posredoval geslo ter upor. ime brezplačne domene , da bi mi naložil? Do jutri imam rok za oddajo na faksu in če mi ne rata sem oplel. Hvala za pomoč
- premaknil iz Omrežja in internet: bluefish ()
bluefish ::
Dal si tako pomanjkljive podatke, da je joj. Skratka, potrebuješ ftp naslov hosta, uporabniško ime in geslo. V nekaterih primerih je potrebno preko nadzorne plošče ponudnika omogočiti prenašanje preko ftp.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hyper v Server PomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1072 (864) | broken/link |
» | Acer Aspire 5315 wireless driverOddelek: Omrežja in internet | 10608 (4596) | amigo_no1 |
» | C&C problemOddelek: Igre | 837 (747) | fx |
» | Restart med instalacijo Win98seOddelek: Operacijski sistemi | 1043 (861) | Tilen |
» | Linux -- ni zvoka (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 3596 (3158) | CWIZO |