» »

InkJet kartuše

InkJet kartuše

McHusch ::

Torej, mojemu tiskalniku (HP920c) je danes zmanjkalo črnega goriva, zato se obračam na vas. Originalne kartuše (črna, HP51645 ter barvna, HPC6578) so predrage, zato me zanima, če kdo ve, kje v bližini Celja (no ja, zaželjeno) bi lahko ali naponovno napolnil te kartuše oz. kupil "ponaredke" za manj denarja. Okvirna cena.

BoGo ::

Tega je danes že ko' blata. Malo poglej po internetu (najdi.si vpiši "polnjenje kartuš" ali kaj podobno), zraven tega pa poglej še ba bolha.com tam je tudi dosti oglasov za kartuše.

Tega je danes že ko' blata.

Ravno zato, zanima me, ča ima kdo že kakšne izkušnje oz. lahko pove nekaj informacij iz prve roke.
Malo poglej po internetu (najdi.si vpiši "polnjenje kartuš" ali kaj podobno), zraven tega pa poglej še ba bolha.com tam je tudi dosti oglasov za kartuše.

Bom preveril.

Lime ::

ČRNA obnovljena
POLNJENJE tudi po pošti.

Jon ::

McHusch, samo en popravek:
ce bos kupoval kartuso, ne kupi 51645, ker ti ne bo delala ;) ce imas 920c, je prava crna kartusa C6615 :)

Uuu, god damit, skor sem naročil narobno kartušo. Hvala za opozorilo.

Tudi barvno imaš obnovljeno

ima kdo kaksne izkusnje s temi obnovljenimi od print-rite?
jaz imam namrec slabe, pred priblizno enim letom sem kupil crno 51645 in ni delovala prevec dobro...

zdaj, ko bolj poznam to sceno, vem, da tista kartusa ni bila ociscena originalnega ali kateregakoli drugega crnila preden so jo napolnili s svojim :) pri samostojnem refillu je to se sprejemljivo, pri 'obnavljanju' pa definitivno ne!

Tako, na TintaTisk sem naročil 100ml refill kit za črno barvo na mojem printerju za 6k SIT. Vam povem, kako se zadeva obnese, ko sprobam.

bw pred enim letom si težko kupil Printrite obnovljeno hp kartušo 45, ker so v Slovenijo prišle pred cca. 3 tedni (uvoznik Comtron). Verjetno si imel kakšno drugega proizvajalca.
Jaz sem kupil črno 45 in barvo 78 in obe delujeta bp. Sem šel in kupil še vsako po eno :D .

Prejšnjič sem pa osebno nesel na Tintatisk barvno 78 in so mi jo sami napolnili. Nekaj časa ni bilo rdeče barve, a po nekaj natisnjenih straneh je zadeva zalaufala.
Pa še ''zastonj'' je bilo, ker se je gospa zadovoljila z nekaj praznimi hp kartušami, ki sem jih imel.

Lime,
je bila printrite, dobil sem pa jo takrat v svici, prakticno zastonj.. lastnik trgovine je bil zelo jezen, ker so mu jih priblizno 50% vrnili in se odlocil da bo razprodal vse in se nikoli vec ukvarjal s tem :) verjetno je bila slaba serija!

kako ti printajo zdaj printrite? je kaj razmazan izpis, manj oster kot original? Pa tintatiskova kartusa? :)

Praktično ne opazim nobene razlike. Tako pri PrintRite, kot tudi pri Tintatisk.

Sicer pa nisem kakšen zahteven uporabnik. Kakšen ovitek od CD-ja in ostalo tekst.

no, kdor misli TintaTisk kupovat, lahko narocilo odda na polnjenje-kartus.com , oni narocilo samo posredujejo naprejna TT, je pa zastonj postnina ce iz te strani narocis. LP:)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Polnjenje kartuš (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
5514754 (9334) matej5734
»

Črnila za tiskalnike

Oddelek: Strojna oprema
101878 (1698) trek@s
»

Nova anketa: s čim hranite vaš tiskalnik?

Oddelek: Novice / Ankete
385411 (4311) KoKi
»

Tinta

Oddelek: Kaj kupiti
71417 (1291) Brane2
»

Tiskalnik?

Oddelek: Kaj kupiti
283059 (2735) Alexius Heristalski

Več podobnih tem