Forum » Kaj kupiti » Nakup zvočne in zvočnikov
Nakup zvočne in zvočnikov
ChiefThunder ::
Pozdrav!
V bljižnji prihodnosti kanim kupiti malce boljši zvočni sistem. Naj povem, da računalnik uporabljam predvsem za igre in poslušanje mp3- jev. Kaj se mi splača kupiti? Ali je sploh smiselno nabavljati surround sistem ali si ubodem boljšo 2d varijanto?
V mislih sem mel nekak live player 5.1 pa še ene pripadajoče zvočnike. Nič fancy pa predrago. (Za informacijo; zdej mam sb 128 pa ene navadne zvočnike)
Skratka, vsi predlogi in nasveti so dobrodošli.
Hvala in lp.
V bljižnji prihodnosti kanim kupiti malce boljši zvočni sistem. Naj povem, da računalnik uporabljam predvsem za igre in poslušanje mp3- jev. Kaj se mi splača kupiti? Ali je sploh smiselno nabavljati surround sistem ali si ubodem boljšo 2d varijanto?
V mislih sem mel nekak live player 5.1 pa še ene pripadajoče zvočnike. Nič fancy pa predrago. (Za informacijo; zdej mam sb 128 pa ene navadne zvočnike)
Skratka, vsi predlogi in nasveti so dobrodošli.
Hvala in lp.
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
TylerDurden ::
Logitech ima neke lesene zvočnike 5.1 se mi zdi ali 4.1. Glasni ko hudič pa dober zvok, pa še pocen so (34k SIT). Mislim, da imajo celo daljinca, nisem pa prepričan.
Let\'s make some soap ...
fizolcek ::
Pomoje je mal zamesu z Genius zvocniki http://www.geniusnet.com.tw/product/spe... ki stanejo glih okol 35k v Comingu.
Fizolcek
Fizolcek
aambro ::
Jest bi ti svetoval Creative Inspire 5300 - http://mimovrste.domenca.com/trgovina/i...
Zanima me, ce ima kdo kako pripombo na "mimovrste": ti zvocniki so namrec dalec najcenejsi tu.
Zanima me, ce ima kdo kako pripombo na "mimovrste": ti zvocniki so namrec dalec najcenejsi tu.
jos69 ::
Pol je pa še vseeno pri Mlacomu cenej.
A ve kdo iz prakse povedat a so boljši creaive iinspire 5300 ali tisti Geniusovi -leseni za 34k
A ve kdo iz prakse povedat a so boljši creaive iinspire 5300 ali tisti Geniusovi -leseni za 34k
Marko007 ::
V PCFormatu so bili tile Geniusi slabo ocenjeni, Creative Inspire pa dosti boljše.
Creativi špilajo čisto OK, Geniusov pa še nisem imel priložnosti slišati, tako da ti z lastnih izkušenj ne bi znal povedat razlike.
Creativi špilajo čisto OK, Geniusov pa še nisem imel priložnosti slišati, tako da ti z lastnih izkušenj ne bi znal povedat razlike.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Marko007 ()
iso2000 ::
A ni bolje en kvaliteten HI-FI sistem postavit, pa potem gor računalo priključit - je pa seveda vse skupaj dražje...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nakup zvočnikovOddelek: Kaj kupiti | 1083 (878) | glinik |
» | Katere zvočnikeOddelek: Kaj kupiti | 2372 (1669) | boštjan |
» | kateri 5.1 zvočni sistemOddelek: Kaj kupiti | 2376 (1704) | jest10 |
» | 5.1 sistem zvočnikovOddelek: Kaj kupiti | 2806 (2116) | partysound |
» | nakup zvocnikovOddelek: Zvok in slika | 1717 (1408) | LunKi |