Forum » Omrežja in internet » ADSL
ADSL
WildTHink ::
Mam precej zanimivo vprasanje. So me na Siolu in Telekomu mal zmedl.
Uglavnem. ISDN skatla je v dnevni sobi racunalnik je pa cist v eni drugi sobi kjer ni telefona. Zdej me pa zanima, ker kabl morm napelat do racunalnika (telefonski ali kaksn drug) se predn mi pridejo instalirat ADSL. Rabm pomoc.
Hvala!
Uglavnem. ISDN skatla je v dnevni sobi racunalnik je pa cist v eni drugi sobi kjer ni telefona. Zdej me pa zanima, ker kabl morm napelat do racunalnika (telefonski ali kaksn drug) se predn mi pridejo instalirat ADSL. Rabm pomoc.
Hvala!
R0K ::
Mrežni kabl. Itak ga bo prinesu on k ti ga bo pršu 'inštalirat'. Vsej tak je bil prnas, je mel ene 5m tega kabla zram in ti pač more tko uredit da dela.
ali3n ::
Če bo razcepnik (deli signal na ADSL + ISDN) v dnevni sobi, pol pelješ do svoje sobe navadn telefonski (dvožilni) kabl. V tvoji sobi bo tako samo ADSL modem. Je precej ceneje kot pa da vlečeš UTP do sobe.
Jest mam čez celo podstreho in pol še dol, v prvo nadstropje speljan "kabl" - 2 navadni žički (take, kot smo včasih rabli za delat "metke" za frače) - ena bela ena modra ; dolžina je 25m+ pa ni težav. Dela k puška.
Tak kabl bo tud najlažje skrit za kotne letve....
Jest mam čez celo podstreho in pol še dol, v prvo nadstropje speljan "kabl" - 2 navadni žički (take, kot smo včasih rabli za delat "metke" za frače) - ena bela ena modra ; dolžina je 25m+ pa ni težav. Dela k puška.
Tak kabl bo tud najlažje skrit za kotne letve....
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach internet in pomoč uporabnikomOddelek: Omrežja in internet | 4686 (4572) | francek1 |
» | Kateri adsl al raje kabl??Oddelek: Omrežja in internet | 1777 (1265) | Tear_DR0P |
» | pomoč- kakšen kabelOddelek: Omrežja in internet | 2046 (1962) | mare_ |
» | poceni do kabelskega netaOddelek: Omrežja in internet | 2789 (1987) | Storm |
» | ISDN - ADSL instalacijaOddelek: Pomoč in nasveti | 2414 (1869) | TESKAn |