Forum » Pomoč in nasveti » Bios se resetira ob vsakem zagonu
Bios se resetira ob vsakem zagonu
hubahaba ::
Pozdrav!Moj prvi forumski pozdrav.
Imam rač. 533 Mhz 128 ram, ob vsakem zagonu se mi bios resetira,poskusil sem ze z drugo baterijo pa ni pomagalo.non stop mi javlja cmos error defaults loaded.
Potem grem v bios postimam vse, shranim pa zopet jovo na novo.na drugi plati se mi sploh ni monitor prižgal,potem sem probal z drugim ramom.NIČ!pa diska mi ne prepozna,sem ga priklopu na drug rač. dela.
Če ima kdo kako idejo ....
Imam rač. 533 Mhz 128 ram, ob vsakem zagonu se mi bios resetira,poskusil sem ze z drugo baterijo pa ni pomagalo.non stop mi javlja cmos error defaults loaded.
Potem grem v bios postimam vse, shranim pa zopet jovo na novo.na drugi plati se mi sploh ni monitor prižgal,potem sem probal z drugim ramom.NIČ!pa diska mi ne prepozna,sem ga priklopu na drug rač. dela.
Če ima kdo kako idejo ....
U gotta learn to craw, before u learn to walk....
hubahaba ::
flešanje ne pomaga, zdaj mi je pa se disk crknu, mi ga sploh ne prepozna v biosu sploh ne morm v windowse, nikak, neki škloca not, njabrz je disk pokvarjen, sam ni mi jasno zakaj pa bios tako zaje.ava
U gotta learn to craw, before u learn to walk....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | računalnik se zažene potem pa tema-pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1443 (1182) | Meizu |
» | Navijanje MSI GeForce 4 Ti 4200Oddelek: Navijanje | 1266 (1030) | Rastafrik |
» | Gigabyite 7n400L veliki problemi, sumim rameOddelek: Strojna oprema | 963 (827) | jamiroq |
» | BIOS FLASH - Problem - NUJNOOddelek: Pomoč in nasveti | 2007 (1759) | steiner |
» | 486ka in priključitev CD-ROMaOddelek: Pomoč in nasveti | 1164 (1019) | akulp |