» »

Kako "zamaknit" registracijo vozila?

Kako "zamaknit" registracijo vozila?

nhjghvfhj ::

Z ženo imava oba avta registrirana v maju, sedaj pa me zanima kako bi bilo najlažje zamaknit registracijo enega vozila vsaj za kakšne 2 meseca, saj bi mi šlo tako veliko enostavneje skozi pri veliko stvareh predvsem pa pri financah :)

Samson ::

Ob ponovni registraciji naredi le za toliko mesecev kot zelis zamik. Ob prepricevanju agenta da to ne gre - menjaj agenta :O)
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)

bezerk ::

nerodna reč, obroki na maestro ?
Če ne, avto registriraj, po preteku pol leta ga odjavi iz prometa, dobiš razliko nazaj, potem pa ponovno registriraj, vsaj upam da bi tako bilo mogoče.

djordjevic ::

Sej se da vzet na obroke. Sem ravno včeraj urejal zavarovanje. Tudi registracijo se da poravnat, recimo, s karanto. Skratka, se da. Ni se treba skeširat.
No grave is deep enough to keep us in chains.

Isotropic ::

jp

fosil ::

Zavarovanje lahko podaljšaš že en mesec pred potekom. To je itak največji strošek.
Tako je!

MIHAc27 ::

Noben problem ni zamakniti do 6 mesecev. Vozilo odjaviš, povrnjeno dobiš zavarovalnino,.... Tablice so ti pa baje dolžni shraniti za teh 6 mesecev.

St235 ::

zamaknit se da edino tako, da odjaviš vozilo iz prometa, sam to zahteva kup papirologije, tehnični pregled nove papirje.

IMO je boljše enga registrirat v maju, enga v aprilu ali pa vzet na obroke.

jalovec09 ::

min.obrok je pa malo, čez 30 evrov.

SkIDiver ::

Ko naslednjič sklepaš zavarovanje ga lahko brez težav skleniš za 10 mesecev. Tehnični pregled pa greš lahko tudi 2 meseca prej opravljat. Te ne bodo nič postrani gledali, če boš prišel prehitro na tehnični. Če pa nimaš tehničnega pregleda pa tako nima pomena.

ameba ::

Ali pa prosiš nekoga bližnjega, če ti pomaga finančno pri temu in mu kasneje vrneš. To bi bilo še najlažje.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Registracija / prepis vozila s pooblastilom? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5626644 (10659) johanblond
»

Prepis avta (novi zakoni) in tenični pregled?

Oddelek: Na cesti
4531796 (11513) smacker
»

Registracija avtomobila

3715283 (8020) ...:TOMI:...
»

Prodaja avtomobila

116666 (6132) RT74639
»

Pred nakupom avtomobila