Forum » Loža » Ebay auto bidder
Ebay auto bidder
Steinkauz ::
Iščem kako kul stran, veliko raje pa program, ki ti stavlja na ebay. Pa da deluje tut na ebay.de
Rad bi da mu daš max ceno, pa da zadnjih 5-10 sekund stavlja 1eur višje kot je trenutna(prej pa nič), seveda z velikim refreshom, ker sm glih kar biddal 3 sekunde pred koncem pa so v teh 3eh sekundah prletele še 4 ponudbe(verjetno auto bidder).
Torej ne mi google, izkušnje
Rad bi da mu daš max ceno, pa da zadnjih 5-10 sekund stavlja 1eur višje kot je trenutna(prej pa nič), seveda z velikim refreshom, ker sm glih kar biddal 3 sekunde pred koncem pa so v teh 3eh sekundah prletele še 4 ponudbe(verjetno auto bidder).
Torej ne mi google, izkušnje
koyotee ::
praši lopove na bodbid.si xD
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
823483 ::
Se mi zdi, da ima ebay nekaj takega že vgrajeno, vsaj včasih je imel. Ti si nastavil koliko si največ pripravljen plačati, on pa je avtomatsko presegel vsakega "nasprotnika", dokler ni prišel do prej nastavljene denarne meje.
Ja sam kolker razumem skoz presega stave, ne samo na koncu. Pa tut vprašanje kako je z zadnjimi sekundami.
evian ::
Dobro se obnese JustSnipe (www.justsnipe.com)- spletna stran, ki ti draži tako kot si napisal v opisu. 5 dražb na teden je free, za več se doplača 5$/mesec.
T0RN4D0 ::
Noben bot te ni outbiddal, ampak ima ebay že sam tak sistem. Tople vode ne boš izumil. :)
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
Ok tnx. Sam a tole stavi x sekund pred koncem kolk si pač vpisal?
Ker če ja, pol ni čisto to, kar iščem
Torn4do ebay skoz bida več kot je trenutno do max cene. Torej cena je 10$, moja max je 50, en bo dal 40, ebay autobidder pa bo takoj dal na 41, model bo vidu da še nekdo bida in bo tut on čakal do zadnjega.
Jst pa iščem da je cena recimo 10, nekdo da 40, čaka na zadnih 5 sekund in stavi 41. Če kdo v teh 5ih sekundah stavi še več, ga program zopet preseže za 1$. Do 50$, če je več konča.
Ker če ja, pol ni čisto to, kar iščem
Torn4do ebay skoz bida več kot je trenutno do max cene. Torej cena je 10$, moja max je 50, en bo dal 40, ebay autobidder pa bo takoj dal na 41, model bo vidu da še nekdo bida in bo tut on čakal do zadnjega.
Jst pa iščem da je cena recimo 10, nekdo da 40, čaka na zadnih 5 sekund in stavi 41. Če kdo v teh 5ih sekundah stavi še več, ga program zopet preseže za 1$. Do 50$, če je več konča.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ebay dražbaOddelek: Loža | 1726 (1542) | techuser |
» | ebay dražbaOddelek: Pomoč in nasveti | 12247 (5681) | Riff |
» | Ali je tole nateg?Oddelek: Kaj kupiti | 2454 (1354) | kixs |
» | ebay bidding (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10872 (6613) | opeter |
» | eBay zajebancija?!?Oddelek: Loža | 6150 (5351) | Okapi |