Forum » Strojna oprema » Monitor in zmesane barve
Monitor in zmesane barve
tec ::
Nokia 449Xa+
Zacelo se je dogajat pred enim mesecem, da je vcasih, ko sem premaknil ohisje, monitor postal zelen. Ko sem ga spet premaknil nazaj, je slika spet postala normalna. Kasneje je kar sam od sebe postajal zelen ali rdec, tako, da je bilo nemogoce delati na njemu. Sedaj pa je fiksno postal zelen in nobena stvar vec ne pomaga. Vem, da je problem v konektorju, oz. enem ali vec pinih, problem je to, ker je ta konektor cist zaprt.
Je kaksna varianta, da se tole uredi?
Hvala
Zacelo se je dogajat pred enim mesecem, da je vcasih, ko sem premaknil ohisje, monitor postal zelen. Ko sem ga spet premaknil nazaj, je slika spet postala normalna. Kasneje je kar sam od sebe postajal zelen ali rdec, tako, da je bilo nemogoce delati na njemu. Sedaj pa je fiksno postal zelen in nobena stvar vec ne pomaga. Vem, da je problem v konektorju, oz. enem ali vec pinih, problem je to, ker je ta konektor cist zaprt.
Je kaksna varianta, da se tole uredi?
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 250W luči, nevarnost požara?Oddelek: Loža | 5139 (3295) | Bob Rock |
» | odtenek barvOddelek: Zvok in slika | 834 (679) | polozweii |
» | Birotehna servisOddelek: Pomoč in nasveti | 4502 (3600) | kmetek |
» | PC ----> HDMI ----> TV (deli slike utripajo)Oddelek: Zvok in slika | 2407 (2163) | smash |
» | program Girder - dejte mi prossim pomagatOddelek: Programska oprema | 1845 (1374) | maticm |