Forum » Kaj kupiti » Kakšen tiskalnik kupiti?
Kakšen tiskalnik kupiti?
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
WarLord11 ::
Živijo
Po dolgem času kupujem nov tiskalnik zaradi tega ker se je trenutni zablokiral, zaradi komponente kateri se je iztekla življenjska doba. Na podlagi tega sem se odločil da kupim nov tiskalnik (multifunkcijsko napravo).
Mene pa zanima kera firma oziroma model (cena nej bo okoli 70-80€) ima najcenejše kartuše, v glavnem najcenejši izpis. Ker zdaj sem kupoval neuradne (fejk) kartuše za tiskalnik Epson D68 in so bile kar cenovno ugodne. Cena ene te kartuše je bila okoli 3€.
Že vnaprej se vsem zahvaljujem za nadaljnje odgovore.
Po dolgem času kupujem nov tiskalnik zaradi tega ker se je trenutni zablokiral, zaradi komponente kateri se je iztekla življenjska doba. Na podlagi tega sem se odločil da kupim nov tiskalnik (multifunkcijsko napravo).
Mene pa zanima kera firma oziroma model (cena nej bo okoli 70-80€) ima najcenejše kartuše, v glavnem najcenejši izpis. Ker zdaj sem kupoval neuradne (fejk) kartuše za tiskalnik Epson D68 in so bile kar cenovno ugodne. Cena ene te kartuše je bila okoli 3€.
Že vnaprej se vsem zahvaljujem za nadaljnje odgovore.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NAKUP TISKALNIKAOddelek: Pomoč in nasveti | 6292 (5988) | kixs |
» | kateri tiskalnik se splača?Oddelek: Kaj kupiti | 3597 (2011) | KTr1sk |
» | Originalne kartuše zaostajajoOddelek: Novice / Ostale najave | 8350 (6478) | Jst |
» | Kateri laserski tiskalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 5100 (4455) | dolenska |
» | *tiskalnik inkjet* kako poceni tiskati?Oddelek: Kaj kupiti | 2410 (2162) | nodes |