» »

digitalni fotoaparat

digitalni fotoaparat

BeJbA23 ::

Kupujem digitalca, pa bi potrebovala vaš nasvet. Iščem nekaj kvalitetnega, ne preveč dragega (bolj poceni pravzaprav); tudi za slikanje majhnih jeklenih profilov od daleč.

Lp :)
BeJbA23
  • premaknilo: bastadu ()

Tomas Ž. ::

Jaz mam CANON A40 in je bomba.
Cena 80k.:P :P :P

Heisenberg ::

jaz imam fuji finepix, odlicen digitalec z 2megapixla ima vse kar potrebujes in se vec
ce te zanima mi lahko pises na dm99@email.si
prodajam ga pa ker kupujem bolj zahtevnega

||_^_|| ::

od vsakega je njegov najboljši:)) Tko da tuki najbrž ne boš našla resnega odgovora. Mal si olympuse oglej.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ||_^_|| ()

IceIceBaby ::

Ja maš prav, moj olympus je najbolš :) Hehe, sej ne.

Tko bom reku. Mam Olympus Camedia C1 zoom. Ma 1.3 megapila, 3x optični zoom pa take bolj standardne funkcije.
Aparat je čist kul za to za kar ga jaz uporabljam. Se pravi da fotkam na izletih pa na počitncah pa nasploh vse zanimive stvari pol pa slike gledam na TV ali na compu.
Za to je 1.3 mpix. čist vredu. Če pa hočeš da bodo tist profili lepo izpadli pa je verjetno boljš če je vsaj 2mpix. fotoaparat zarad detajlov. Večja resolucija - boljši detajli. Pa verjetno bi želel met tudi zoom, tako da pazi da ma fotoaparat optični zoom, pomožnosti vsaj 3x.

City ::

Jest pa z Olympusom E-10 nisem najbolj zadovoljen

AlienGT ::

In zakaj ne, ker moj Olympus 2100-UZ z 10x-tnim optičnim zoomom naravnost seka? :D :D

BadB0y ::

Kolko je meni znano je dal oz. da canon a40 najvec v svojem razredu.

City ::

Ja verjamem da tvoj olympus seka, verjetno imajo novi tudi boljši softweare, samo model E-10 je pa naravnost porazen (sploh za ceno 400.000 tisočakov). In kaj je narobe, grdo dela barvne rastre, brez znanja fotografije je popolnoma neuporaben, to mislim za tiste ki uporabljajo samo avtomatiko, tako da večino slik moram posneti v manualnem načinu, se pravi narobe jemle čas in zaslonko ne upošteva fleša, ob vsaki spremembi svetlobe (naravna-umetna) je obvezno potrebno upoštevati toploto....... Sedaj je bolje, ko so mi v nemčiji "zamenjali" softweare, samo verjetno bom prešaltal na kakšen fuji nikon varjanto.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri digitalni fotoaparat za okoli 100 K

Oddelek: Kaj kupiti
363137 (2625) gremlinatorv
»

Kateri digitalec (strani: 1 2 )

603685 (3051) Caligula
»

Digitalni fotoaparati, rabim nasvet (strani: 1 2 )

686516 (5444) Dr_M
»

Kateri digitalni fotoaparat se splača

322717 (2052) Brane2

Več podobnih tem