Forum » Kaj kupiti » brezžična tipkovnica + optična miška
brezžična tipkovnica + optična miška
volk_57 ::
Stara tipkovnica je posla zardi prevlike jeze
odlocam se za nakup nove
kako naj se odlocim
-Typhoon Cordless Keyboard & Optical Mouse
Naj mi napise nekdo ki stvar uporablja
vprasljiv mi je samo domet tipkovnice (1m)
-Logitech Cordless Desktop Deluxe US
-Logitech Cordless Desktop Navigator US
kako se kaj obneseta logitechovi tipkovnici
odlocam se za nakup nove
kako naj se odlocim
-Typhoon Cordless Keyboard & Optical Mouse
Naj mi napise nekdo ki stvar uporablja
vprasljiv mi je samo domet tipkovnice (1m)
-Logitech Cordless Desktop Deluxe US
-Logitech Cordless Desktop Navigator US
kako se kaj obneseta logitechovi tipkovnici
Love is all you need!
urosh ::
Jaz mam to in moram priznati, da je zadeva fenomenalna. Miška je optična in brezžična, bomet vsega skupaj pa je po celi sobi (okrog 5 m) brez problema. Na daljši razdalji do sedaj še nisem poizkušal, vendar mislim, da bi malo dlje še vseeno šlo. Baterije tudi zržijo dolgo. Do sedaj mi tam v meniju pokaže, da so še zmeraj 100% polne. Pa tako iskreno, tudi če zdržijo "le " 6 mesecev, ni to tudi ne tak strošek, če se pa komu zdi, pa si naj kupi rechargable, pa jih polni. Simpl ko pasulj. Jaz ti resnično priporočam, da nabaviš to. Sicer je malo dražje, ampak vsekakor vredno svojega denarja. Edini problem, ki ga imam je ta, da sem zadevo kupil v avstriji in nikjer pri nas kao "ni možno" dobiti nalepk (šumnikov), kot se dobijo pri vsakem laptopu. Nihče mi jih ne more dobavit. Mogoče ve kdo od vas kaj?
lp
lp
volk_57 ::
a mogoce kej ves kaksn domet mata uni dve tipkovnci od logitecha k sm gor napisu
to k mas ti sm pa probu sam ne vem mal me cena daje
to k mas ti sm pa probu sam ne vem mal me cena daje
Love is all you need!
Aja, pred tem pa sem imel tisto ta "najslabši in najcenejšo", ki je sedaj niti nikjer na netu ne najdem... in sem tudi bil zelo zadovoljem. Zamenjal pa sem zato, ker so imeli v avstriji akcijo, (za 70 euro), pa sem pol tisto nabavo. Drugače pa je domet pri obeh bil kvaliteten oz. v moji sobi ni bilo mesta, kjer ni delalo. tak da... odločitev je tvoja
lp
lp
AlienGT ::
Hja, za 70€ bi jo pa jaz tud kupil.
Dej povej kje si jo kupil in če morda
veš če akcija še traja.
Dej povej kje si jo kupil in če morda
veš če akcija še traja.
Žal ta akcija ne traja več. drugače pa jo dobiš v avstriji po okrog 120 do 130 € - mwst prideš na nekje 23 do 24 k sit. Kar sicer ni malo, je pa qllll verjemi. poglej malo pri birgu ali pa v mediamarktu. Jaz sem kupil pri birgu, kjer imajo vsak teden novo akcijo. Zelo obžalujem, ker sem zamudil ravno tisti teden (videl sem šele v četrtek), da so imeli akcije eizo-tovih lcd-jev. in sicer so bili po polovični ceni. toraj po nekje 420 za 15" in 450 € za 16". Seveda v četrtek niso meli več nič... je bilo pa to pred kakima 2-3 meseci. je pač treba spremljat...
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera tipkovnica z miškoOddelek: Kaj kupiti | 1549 (1260) | bluefish |
» | Katera brezžična tipkovnica?Oddelek: Kaj kupiti | 3009 (2430) | ddeben |
» | TYPHOON tipkovnice-mnenjeOddelek: Kaj kupiti | 1567 (1285) | SisQ |
» | Brezicno - tipkovnica in opticna miskaOddelek: Kaj kupiti | 1397 (1181) | alien-w |
» | Katiro miš imate ? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4750 (4191) | g0Run7 |