Forum » Kaj kupiti » Katera tipkovnica z miško
Katera tipkovnica z miško
Snezko82 ::
Pozdravljeni !
Zanima me katero brezžično tipkovnico kupiti. Odločam se med Logitechovima Cordless Desktop wave in cordless desktop Comfort laser
Najlepša hvala za odgovore.
LP,
Andrej
Zanima me katero brezžično tipkovnico kupiti. Odločam se med Logitechovima Cordless Desktop wave in cordless desktop Comfort laser
Najlepša hvala za odgovore.
LP,
Andrej
- spremenil: Snezko82 ()
janez77 ::
Tudi sam kupujem brezžično tipkovnico in miško in me zanima kateri je po vašem mnenju best buy do 100€.
Pogoj je domet vsaj 4m(kolikor sem bral komentarje ima Logitech Cordless Desktop wave komplet velike probleme s tem).
Kakšne izkušnje imate s tem kompletom Logitech Cordless Desktop LX710 (62€)?
Hvala za pomoč.
Pogoj je domet vsaj 4m(kolikor sem bral komentarje ima Logitech Cordless Desktop wave komplet velike probleme s tem).
Kakšne izkušnje imate s tem kompletom Logitech Cordless Desktop LX710 (62€)?
Hvala za pomoč.
janez77 ::
Kriplin1 ali lahko prosim stestiraš koliko imata domet miška in tipkovnica brez, da bi prihajalo do napak.
bluefish ::
uporabljam tipkovnico kompleta S510 in je domet tudi iz sosednje sobe skozi tanjšo steno. Soba pa je dolga ravno okoli 4m in ni nobenega problema. Kot pa sem bral naokoli pa ima priložena miš manjši domet.
Toxic ::
Imam smo tipkovnico brez miško ine ni brezžična
Tipkovnica je pa velika približno 480x250mm v najdalšem in najširšem delu.
Tipkovnica je pa velika približno 480x250mm v najdalšem in najširšem delu.
OK.d ::
ne vem zakaj ni pri tehničnih lastnostih logitechovih tipkovnic navedenih mer, da potem moram spraševat po forumu za te
LPOK.d
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero tipkovnico priporočate?? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12252 (8668) | Half-Saint |
» | Bluetooth miš in tipkovnicaOddelek: Kaj kupiti | 1317 (1288) | djordjevic |
» | Logitech MX 3200Oddelek: Kaj kupiti | 1140 (1076) | profii |
» | Katero tipkovnico kupiti (Logitech MX3200 VS Desktop Wave VS Desktop Comfort)Oddelek: Kaj kupiti | 2775 (2429) | ST-777 |
» | Rabim pomoč pri nakupu dobre tipkovnice in miške za igranje špilou?????Oddelek: Pomoč in nasveti | 1915 (1754) | Jankolovski |