Forum » Pomoč in nasveti » Wirelles levelone WUA-0614-driverji za windows 7
Wirelles levelone WUA-0614-driverji za windows 7
eva25 ::
Lep pozdrav!
Imam vprašanje glede rutarja, ki sem ga kupila pred kratkim, in sicer gre za Wirelles levelone WUA-0614,vendar sem nekaj časa za tem menjala tudi računalnik. Novi računalnik ima naložene WIndows 7, prejšnji računalnik pa je imel windows XP. Rutar mi je na windowsih XP deloval normalno, ker sem imela zraven priložene driverje, sedaj pa me zanima ali mogoče obstajajo driverji za windows 7 za Wirelles levelone WUA-0614 ali moram kupiti nov rutar! In če jih je mogoče dobiti, kje se lahko to stori!
Hvala za nasvete!
LP
Imam vprašanje glede rutarja, ki sem ga kupila pred kratkim, in sicer gre za Wirelles levelone WUA-0614,vendar sem nekaj časa za tem menjala tudi računalnik. Novi računalnik ima naložene WIndows 7, prejšnji računalnik pa je imel windows XP. Rutar mi je na windowsih XP deloval normalno, ker sem imela zraven priložene driverje, sedaj pa me zanima ali mogoče obstajajo driverji za windows 7 za Wirelles levelone WUA-0614 ali moram kupiti nov rutar! In če jih je mogoče dobiti, kje se lahko to stori!
Hvala za nasvete!
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z wirelessom/brezžično anteno (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8947 (8039) | Jst |
» | USB wireless antenaOddelek: Pomoč in nasveti | 1369 (1149) | blackbfm |
» | se da še kako pohitriti pc?Oddelek: Strojna oprema | 7331 (6251) | mtosev |
» | Problem z routerjemOddelek: Omrežja in internet | 1375 (1042) | whiteghosted |
» | Dostopna točka ali zunanja WLAN antena?Oddelek: Kaj kupiti | 6608 (6219) | KTr1sk |