Forum » Operacijski sistemi » Win2k3 server in lokalno predvajanje glasbe
Win2k3 server in lokalno predvajanje glasbe
Lukzii ::
Pozdravljeni,
kolegu administriram omenjeni server in sedaj bi on želel, da bi lahko iz online radijskih postaj direktno streamal preko serverja na priključene zvočnike...do serverja dostopam z RDC, prelistal sem miljon forumov, poskusil vse vendar pa v audi properties najde le Microsoft RDP audio driver; RDC je konfiguriran tako, da dostopam s parametrom /console, ter da naj bi zvok igral lokalno; vsi driverji so posodobljeni z uradne strani, v dev. mgrju je vse ok.
Ima kdo rešitev...?
Hvala in lp
kolegu administriram omenjeni server in sedaj bi on želel, da bi lahko iz online radijskih postaj direktno streamal preko serverja na priključene zvočnike...do serverja dostopam z RDC, prelistal sem miljon forumov, poskusil vse vendar pa v audi properties najde le Microsoft RDP audio driver; RDC je konfiguriran tako, da dostopam s parametrom /console, ter da naj bi zvok igral lokalno; vsi driverji so posodobljeni z uradne strani, v dev. mgrju je vse ok.
Ima kdo rešitev...?
Hvala in lp
Lukzii ::
hm, kje najdem to nastavitev? OS je sicer v ang, amapk nikjer nisem zasledil omenjenega; poleg tega mi javi da ima težave z directsoudnom....
tole pa izvrže dxdiag
tole pa izvrže dxdiag
DirectSound test results: Failure at step 3 (DirectSoundCreate): HRESULT = 0x8878000a (The request failed because DirectSound resources, such as the priority level, were already in use by another caller.)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | zakaj se mi glas sam znižujeOddelek: Pomoč in nasveti | 1249 (874) | kixs |
» | Zvocna kartica & FPS (Frames per second)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1558 (1487) | Dr_M |
» | [C++ DirectX] DirectSound vodič za začetnikeOddelek: Programiranje | 1738 (1524) | W3by |
» | Program, ki zkorišča zvočo kartico.Oddelek: Programiranje | 1961 (1326) | Microsoft |
» | Odkrusen proc!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 871 (633) | Shadowman-x |