Forum » Izdelava spletišč » Google analytics v php spletni strani
Google analytics v php spletni strani
i33a ::
Pozdravljeni, zanima me kako dati kodo od googla(za google analytics) na PHP spletno stran?
Na html strani je delalo vredu, v php-ju pa imam probleme. Bi kdo lahko vstavil to kodo namesto mene?
Pišite za ZS
Lp
Na html strani je delalo vredu, v php-ju pa imam probleme. Bi kdo lahko vstavil to kodo namesto mene?
Pišite za ZS
Lp
bluefish ::
Probleme? Kam v tej php datoteki sploh vstavljaš kodo?
Načeloma jo pač vstaviš tja, kamor bi jo v primeru, da bi se šlo za html fajl.
Načeloma jo pač vstaviš tja, kamor bi jo v primeru, da bi se šlo za html fajl.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
i33a ::
Saj sem gledal tam kam naj jo dam, ampak v nobenem poizkusu ni delovalo..
blueFish, bi vstavil namesto mene če ti polšljem kodi?
blueFish, bi vstavil namesto mene če ti polšljem kodi?
technolog ::
Google pravi, da kodo vstavi takoj pred
</head>
Zgodovina sprememb…
- spremenil: technolog ()
KoMar- ::
Pozdravljeni, zanima me kako dati kodo od googla(za google analytics) na PHP spletno stran?
Pišite za ZS
Lp
Ne zameri, ampak očitno nimaš razčiščenih osnov. S PHPjem načeloma generiramo HTML, ja? Torej je postopek točno tak kot prej.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KoMar- ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dobre prakse Informacijskega pooblaščenca že prešle v splošno rabo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 38061 (28921) | spegli |
» | wordpress pomoč (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 6964 (5451) | paliskic |
» | Pošiljanje podatkov iz DIV tagaOddelek: Izdelava spletišč | 1617 (1534) | Kurzweil |
» | Statistika obiskov spletne straniOddelek: Izdelava spletišč | 1904 (1725) | IceIceBaby |
» | dreamweaver pomočOddelek: Izdelava spletišč | 1999 (1664) | Tody |