Forum » Programiranje » bi mi znau kdo obrazložit IF stavek v phpju??
bi mi znau kdo obrazložit IF stavek v phpju??
danijel25 ::
bi mi znau kdo obrazložit IF stavek v phpju??
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()
element ::
Osnovna kontrolna struktura, ki izvede vsebujočo kodo, če je pogoju zadoščeno.
Več
Predlaga, da si prebereš o osnovah programiranja. Literature na to temo na internetu mrgoli.
Več
Predlaga, da si prebereš o osnovah programiranja. Literature na to temo na internetu mrgoli.
element ::
<?php if($this->oceniVprasanje($vprasanje) === 'neumno') { $admin->kickban($user); } ?>
Tako delujejo.
Glej, odpru si že eno temo v kateri si spraševal kako začet programirat v PHP-ju. Vzami v roke eno izmed priporočenih knjig, pojdi na w3c schools in ne sprašuj več neumnosti. Ko boš mel kakšno resno vprašanje pa pridi nazaj.
keworkian ::
Če ( (vrednost enako enako vrednost) enako true ) potem { naredi to } v nasprotne, primeru else { naredi to in še to }
MrBrdo ::
Preden se naučiš programirat se raje nauči še kako sam prit do informacij (= nauči se googlat)... Ker če moraš že za IF stavek spraševat na forumu, potem se temu forumu slabo piše...
MrBrdo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Python] Tutoriali za začetnika v Notepad++ (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 16303 (13397) | black ice |
» | PHP in objektno programiranje (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 12086 (10553) | kivi113 |
» | [php, mysql] sortiranje izpisa iz bazeOddelek: Izdelava spletišč | 2659 (2178) | Binji |
» | [ASP] IF stavekOddelek: Izdelava spletišč | 1150 (1015) | Tody |
» | link več...Oddelek: Izdelava spletišč | 1160 (843) | Mulh |