Forum » Izdelava spletišč » link več...
link več...
house ::
Kako se naredi, da ko klikneš na "več..." ti odpre še ostala "obvestila"... Recimo da imam:
1.
2.
3.
več...
Sedaj pa ko bi kliknil na več, bi mi odprlo:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
1.
2.
3.
več...
Sedaj pa ko bi kliknil na več, bi mi odprlo:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
BluPhenix ::
PHP je ena opcija.
Lahko z if stavkom. if st_novic > 3 echo Vec - na vec je link do strani, kjer so iste novice brez tega if.
Lahko z if stavkom. if st_novic > 3 echo Vec - na vec je link do strani, kjer so iste novice brez tega if.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
Gorky ::
Lahko direktno z SQL sintakso (predvidevam, da imaš podatke v bazi), ali pa omejiš samo prikaz s kodo (php?). Noben primer ni težko izpeljat. Če pa poveš kaj več o tem, ti pa direktno s kodo lahko pomagamo.
lp
lp
Jutri pa je že nov dan.
Nimam nobene baze... Zgolj stran, kjer imam na levi strani "obvestila"... Torej:
obvestilo 1
.
.
.
obvestilo n
...in ko kliknem recimo na "obvestilo 2" mi odpre stran z vsemi obvestili, samo da me vrže na "obvestilo 2" pač...
obvestilo 1
.
.
.
obvestilo n
...in ko kliknem recimo na "obvestilo 2" mi odpre stran z vsemi obvestili, samo da me vrže na "obvestilo 2" pač...
MihaFirst ::
najbolj primitivna finta je, da ustvariš drug HTML dokument, kjer je naštetih vseh n-obvestil...
in ko klikneš na obvestilo 2 te linka na navidez enako stran, kjer so pa pokazana vsa obvestila... štekaš?
tako bi naredil jst, ki še CSS-ja ne obvladam
in ko klikneš na obvestilo 2 te linka na navidez enako stran, kjer so pa pokazana vsa obvestila... štekaš?
tako bi naredil jst, ki še CSS-ja ne obvladam
www.gamma.si
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MihaFirst ()
mte ::
Več možnosti imaš...
En primer:
No, tega nisem sprobal tako da ne garantiram 100%, ampak enkrat sem jaz to naredil na podoben način in je bil rezultat točno tisto kar sem hotel. Na podoben način s postavljanjem idjev in classov lahko še tisti "več" zamenjaš z "manj" oz. narediš z njim kar hočeš...
Druga možnost je AJAX, vendar mislim da bo tole čisto dovolj.
En primer:
.hidden { display: none; }...
<script type="text/javascript"> function toggle() { skrito = document.getElementById("skrito"); if (skrito.getAttribute("class") == "hidden") { skrito.setAttribute("class", ""); } else skrito.setAttribute("class", "hidden"); } </script> <ul> <li>1</li> <li>2</li> <li>3</li> </ul> <ul id="skrito" class="hidden"> <li>4</li> <li>...</li> </ul> <a id="vec" href="javascript:toggle()">več</a>
No, tega nisem sprobal tako da ne garantiram 100%, ampak enkrat sem jaz to naredil na podoben način in je bil rezultat točno tisto kar sem hotel. Na podoben način s postavljanjem idjev in classov lahko še tisti "več" zamenjaš z "manj" oz. narediš z njim kar hočeš...
Druga možnost je AJAX, vendar mislim da bo tole čisto dovolj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mte ()
Gorky ::
house: če bi povedal v čem sploh to delaš bi ti lažje pomagal ane. Delaš v PHPju? Kje drugje? CSS nameravaš uporabit? JS? Samo html? Povej kaj več ane...
Jutri pa je že nov dan.
Zgolj v HTML-ju delam! edward, to sem že tudi sam pomislil, ja, samo če je še kakšna boljša ideja, rešitev??
Še en problem... Kako s PHPjem narediti, da imaš recimo meni na levi strani in ko klikneš na eno od izbir (npr "nekaj" => "nekaj.php", da ti odpre "nekaj.php" na isti strani oz če imaš razdeljeno stran v obliki tabele:
head
head
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | html prolemOddelek: Izdelava spletišč | 1419 (1098) | barcaFan |
» | Prikaži več gumbOddelek: Programiranje | 3296 (2713) | MrBrdo |
» | Javascript problemcekOddelek: Programiranje | 1590 (1383) | tempoFlow |
» | Obvestilo o vsebini druge straniOddelek: Izdelava spletišč | 1176 (954) | sverde21 |
» | Ajax, da ali neOddelek: Izdelava spletišč | 2688 (1992) | snajko |