Forum » Izdelava spletišč » [ASP] IF stavek
[ASP] IF stavek
Tody ::
Hey !
Mam eno bazo iz katere bere zadeva pač ime kupca, id in tako naprej nazadnje prebere še koliko je kupil in če je kupil več kot 1000 se obarva rdeče če pa manj pa zeleno.
Na bazo sem priključe, berem lahko, IF stavki tud delajo, samo jih nemorem gnezdit v tabelo, izpiše mi jih ven pravilno samo če hočem td al tr dat okol zajavka da neki pričakoval pa še sam ne ve točno kaj
Primer si lahko ogledat na tody.streznik.org/RPR/test.asp
Torej kako rezultat spravit v tabelo ?
Mam eno bazo iz katere bere zadeva pač ime kupca, id in tako naprej nazadnje prebere še koliko je kupil in če je kupil več kot 1000 se obarva rdeče če pa manj pa zeleno.
Na bazo sem priključe, berem lahko, IF stavki tud delajo, samo jih nemorem gnezdit v tabelo, izpiše mi jih ven pravilno samo če hočem td al tr dat okol zajavka da neki pričakoval pa še sam ne ve točno kaj
Primer si lahko ogledat na tody.streznik.org/RPR/test.asp
Torej kako rezultat spravit v tabelo ?
- spremenil: Tody ()
BluPhenix ::
? jaz vidim vse v tabeli. JE pa tudi res, da nisem čisto razumel kaj sprašuješ.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
Umes se rešil zadevo...
Stvar je v tem da sem hotu na en mah rešit vse
torej med dvema
Hvala vseno ;)
Stvar je v tem da sem hotu na en mah rešit vse
torej med dvema
<% %> sem hotu met celotno kodo in samo en response.write ampak nekako jest še neznam zadost dobr al pa je asp res tok v kurcu vglavnem nisem mogu gnezdit IF stavka v tabelo da bi zadeva izbirala. Ko sem dal vsak stolpec posebej v svoj < > in vsak svoj response.write je zadeva delala.
Hvala vseno ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tody ()
Bob Rock ::
ce te prav razumem, lahko naredis nekako tako:
td-ji u tem primeru nimajo nekega smisla...ampak za primer :)
edit: typo
response.write "<tr>" & if pogoj = pravilen then & "<td>" & pogoj & "</td> " & else & " <td> " & neizpolnjen_pogoj & "</td>" & end if & "</tr>"
td-ji u tem primeru nimajo nekega smisla...ampak za primer :)
edit: typo
- spremenil: Bob Rock ()
mnja tko nekak je bilo samo je skos teživ da pričakuje zaključitev stavka, vrjetno kak & ali " pozabil kej ampak smo rešil zaenkrat zadevo
Loki ::
(se se spomnim tebe, ko si jamral, da si lahko projektni vodja tudi ce ne znas programirati)
kaj se ucis te prezivete tehnologije clovek? ce ze hoces delat za net, bi bila nekako najboljsa izbira java ali .net, ali mogoce php, samo sem slisal veliko proti njemu iz ust nekaterih (oz. bral).
kaj se ucis te prezivete tehnologije clovek? ce ze hoces delat za net, bi bila nekako najboljsa izbira java ali .net, ali mogoce php, samo sem slisal veliko proti njemu iz ust nekaterih (oz. bral).
I left my wallet in El Segundo
clovek se uci te prezivete tehnologije ker jo more znat da opravi izpit na faksu... in nobenega drugega razloga, ter moja trditev še vedno velja seveda če se je ne vzame iz konteksta, da more vodja vseeno poznati nekaj osnov programiranja, ne rabi pa poznati vse podrobnosti okoli optimizacije, varnosti itd itd...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ASP.NET + C# vprašanjeOddelek: Programiranje | 2765 (1779) | Morenov |
» | C# OleDB create databaseOddelek: Programiranje | 1304 (1136) | DubleG |
» | [C#] Simobilov GlasnikOddelek: Programiranje | 4336 (1416) | Mrch |
» | ASP in loop problemOddelek: Izdelava spletišč | 1475 (1322) | rap3r |
» | ASP dinamični INCLUDEOddelek: Izdelava spletišč | 929 (864) | Joze_K |