Forum » Pomoč in nasveti » Problem z računalnikom
Problem z računalnikom
evl81xadlez ::
Hy
Zanima me, kaj je narobe z računalnikom...in sicer, od včeraj vedno ko prižgem računalnik, pride do nalaganja windowsov..in potem nič ..imam windows xp..no probal sem na novo naložiti sistem, ampak se iz neznanega razloga noče ..ne vem kaj naj še naredim, in če ma kdo kako idejo al karkol, prosim na dan z besedo .
Hvala že vnaprej! lp. evl.
Zanima me, kaj je narobe z računalnikom...in sicer, od včeraj vedno ko prižgem računalnik, pride do nalaganja windowsov..in potem nič ..imam windows xp..no probal sem na novo naložiti sistem, ampak se iz neznanega razloga noče ..ne vem kaj naj še naredim, in če ma kdo kako idejo al karkol, prosim na dan z besedo .
Hvala že vnaprej! lp. evl.
v tem je problem, ker ko pridem do izbiranja, kako nej zaženem sistem, ne morem s tipkami sploh izbrat načina
bluefish ::
Verjetno imaš USB tipkovnico. V tem primeru moraš v BIOS-u vklopiti podporo za tovrstne naprave.
takole je..ko zaženem računalnik, najprej tipkovnica dela, nato pa, ko pridem do izbiranja safe moda..pa ne morem nikakor izbrat..pač tipkovnica ne dela takrat
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows Vista zmrzne ob zagonuOddelek: Operacijski sistemi | 1308 (1148) | Duhec |
» | Zelo velika poraba CPE, vendar samo ob prižigu programa!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1501 (1384) | Izi |
» | WIN XP se ne zazeneOddelek: Operacijski sistemi | 1022 (938) | darkolord |
» | Še ena psihološka fora... huda! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6956 (5667) | Keyser Soze |
» | Kako Igrati FIFO 2001 po mreži?Oddelek: Igre | 919 (811) | Evil|One |