Forum » Programska oprema » Windows 2008 x64 R2 počasni na ESXI
Windows 2008 x64 R2 počasni na ESXI
Karlos ::
Imam identične težave kot nekdo na temle forumu:
Žal niso prišli do rešitve.
Konfiguracija:
Dell PowerEdge t410, 4GB RAM,SATA WD black 500GB server edition, ESXi 4.1 update 1, dinamično kreiranje VDKM diska.
Server se inštelerava že par ur, zelo počasi. Ko gledam preformance v vSpharu mi je čudno to da je povprešni read/write diska pod 2MB.
Tole pa je poraba rama, ki mi je tudi malo čudna, da porabi ves ram.
Ali pa je možno to da deluje toliko počasneje ker nisem dal fiksnega VDKM diska.
I have Installed Vm ware Esxi in a HP proliant dl380 with xeoan proccesor 4 gb ram. I am happy with the ferformance of windows 2008 32 bit datacenter. but when i am trying windows 2008 64 bit from the very begining instaltion to the system working the perfomance is pathetic. any solution to fix up the slow issues.
Žal niso prišli do rešitve.
Konfiguracija:
Dell PowerEdge t410, 4GB RAM,SATA WD black 500GB server edition, ESXi 4.1 update 1, dinamično kreiranje VDKM diska.
Server se inštelerava že par ur, zelo počasi. Ko gledam preformance v vSpharu mi je čudno to da je povprešni read/write diska pod 2MB.
Tole pa je poraba rama, ki mi je tudi malo čudna, da porabi ves ram.
Ali pa je možno to da deluje toliko počasneje ker nisem dal fiksnega VDKM diska.
Sai Baba: "Dam vam to, kar hočete, da boste hoteli to, kar vam želim dati."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri strojni RAID kontroler? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9414 (5895) | levaky |
» | VMWare in podobni?Oddelek: Programska oprema | 4113 (3174) | slitkx |
» | Računalnik za virtualizacijoOddelek: Strojna oprema | 1779 (1260) | x45 |
» | VMwareOddelek: Programska oprema | 2964 (2689) | Blisk |
» | VMware ?Oddelek: Operacijski sistemi | 8513 (8023) | BlueRunner |