Forum » Pomoč in nasveti » Virus, trojan?? Kaj vem kaj bi to blo
Virus, trojan?? Kaj vem kaj bi to blo
su37 ::
Zdravo!
Pri sosedu sem naletel na enega trojana ki se lepi na maile in sicer ko pošlješ sporočilo dobi naslovnik dva maila, tistega poslanega in še enega s subject-om: PPP in v njem je pripeta datoteka INTERNET SECURITY FORUM.DOC.PIF ki ti menda sesuje PC če jo seveda odpreš. Nikjer na netu ne dobim nobene teme na to tako da sploh ne vem kaj za vraga je sploh to in tudi ne ve se s čim je prišlo na PC. Glede na to da so začetniki predpostavljam da je nekdo dobil eno exe in jo tudi pognal da se je stvar aktivirala.
Ali kdo ve ime tega trojana,črva,virusa ali karkoli že to je.
Če kdo o tem kaj ve, naj prosim čimprej pove. Sam sem iskal to datoteko,oziroma vse kar bi bilo lahko povezano z njo v registru a ne najdem nič.
Torej napnite možgančke in ideje na plan
Pa en lep pozdrav vse slo-techovcem!
Pri sosedu sem naletel na enega trojana ki se lepi na maile in sicer ko pošlješ sporočilo dobi naslovnik dva maila, tistega poslanega in še enega s subject-om: PPP in v njem je pripeta datoteka INTERNET SECURITY FORUM.DOC.PIF ki ti menda sesuje PC če jo seveda odpreš. Nikjer na netu ne dobim nobene teme na to tako da sploh ne vem kaj za vraga je sploh to in tudi ne ve se s čim je prišlo na PC. Glede na to da so začetniki predpostavljam da je nekdo dobil eno exe in jo tudi pognal da se je stvar aktivirala.
Ali kdo ve ime tega trojana,črva,virusa ali karkoli že to je.
Če kdo o tem kaj ve, naj prosim čimprej pove. Sam sem iskal to datoteko,oziroma vse kar bi bilo lahko povezano z njo v registru a ne najdem nič.
Torej napnite možgančke in ideje na plan
Pa en lep pozdrav vse slo-techovcem!
su37 ::
BugiMen: Hvala za naslov, zdej mi je tud jasno zakaj nisem mogel na ta naslov iz tistega pcja, vsem ki še ne veste trojan sam prepreči da bi šli na web od Symantech. Dobil sem dva programčka, tako da naj bi stvar spravil dol, je pa mal dolg postopek.
Glede formatiranja, ma sej bi tud, pa nimam časa ej
Problem rešen, mejte se folk
Glede formatiranja, ma sej bi tud, pa nimam časa ej
Problem rešen, mejte se folk
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Okužen RAM !Oddelek: Programska oprema | 3231 (2055) | Aston_11 |
» | Kaj sledi Visti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 15051 (9409) | CCfly |
» | VX2 - neuničljiv TrojanecOddelek: Pomoč in nasveti | 2080 (1645) | kotocom |
» | IE 6 ---> virusOddelek: Pomoč in nasveti | 1411 (1200) | K0K0 |
» | a mam virus?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1372 (1136) | MaD_Mavr0 |