Forum » Pomoč in nasveti » nokia3330
nokia3330
corpomorto ::
Iz mobi paketa sem prešaltal na penzion paket staro kartico so uničli.Montiram novo
in glej ga zlomka staro so mi prekopirali.Pojavil pa se je problem,Securitiy code , ki se ga ne spomnim ker je že 2 leti odkar sem ga zamuštral.Kej naredit.Računa in garancije nimam več (ni ukraden)POMAGITE
in glej ga zlomka staro so mi prekopirali.Pojavil pa se je problem,Securitiy code , ki se ga ne spomnim ker je že 2 leti odkar sem ga zamuštral.Kej naredit.Računa in garancije nimam več (ni ukraden)POMAGITE
NiKeC ::
ja default koda je 12345... Če pa ti nebo prijela pa lepo idi k enemu ko ga poznaš da ma kabl pa samo logomanagera zaženi in malo pobrskaj po nastavitvah in boš zagledal security code.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Humanoidni robot Digit v prodaji, prvi kupec je FordOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 7014 (5276) | 7982884e |
» | Nakup preko Amazon-a - kako je s plačilom?Oddelek: Loža | 3583 (2966) | jero_no1 |
» | Predplačniška PUK koda pri simobiluOddelek: Mobilne tehnologije | 8667 (7219) | blackbfm |
» | Vračilo na eBayuOddelek: Kaj kupiti | 2727 (2304) | solatko |
» | [C++] Kateri C++ IDE je najbolj osnoven?Oddelek: Programiranje | 2271 (1716) | sid_dabster |