Forum » Mobilne tehnologije » Sony ericsson p1i
Sony ericsson p1i
being ::
lep pozdrav, zanimajo me vaše brezplačne "must have" aplikacije za omenjen telefon in kje jih dobiti?LP
mailer ::
Ko boš vedel katere aplikacije potrebuješ vprašaj katere in kje jih dobiti. A maš tud podobna vprašanja k avto kupuješ al pa elektroniko? Ni važn če boš uporabljal, važn da maš ne... bedarija.
vbistvu skoraj tako. Imel bi aplikacijo s katero bi lahko "risal", potem kakšno igrico, npr: doodle jump,... ampak aplikacije ki sem jih našel mi ne delajo saj pri vseh piše, da je namestitvena datoteka poškodovana. Nameščal sem .jad&.jar file.
nekaj sem tudi bral, da bi moral telefon "hekniti" da bi dovolil dostop do nekih skriith map da bi lahko inštaliral aplikacije. je to res?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakaj "root" telefona? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 32154 (27432) | CaqKa |
» | aplikacije in igre za samsung corby PROOddelek: Mobilne tehnologije | 2855 (2448) | IvoJan |
» | Samsung SGH-G810 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 9207 (6306) | Miha_T |
» | iPhone brez FlashaOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 4707 (3486) | gzibret |
» | Prah okrog iPhonea se je polegel (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 9699 (6893) | bluefish |