Forum » Pomoč in nasveti » problem z daljincem
problem z daljincem
copko ::
Torej, imam zelo nevšečen problem.
Original daljinec od TVja mi spreminja nastavitve od zvočnikov(določene tipke upravljajo zvočnike), to pa me zelo jezi, ker mi zmeša vse nastavitve! Daljinec od zvočnikov pa dela normalno. Lepo bi prosil za kakšno pomoč, če se da kaj narediti.
TV: http://www.mimovrste.com/artikel/135017...
zvočniki: http://www.mimovrste.com/artikel/176002...
LP
Original daljinec od TVja mi spreminja nastavitve od zvočnikov(določene tipke upravljajo zvočnike), to pa me zelo jezi, ker mi zmeša vse nastavitve! Daljinec od zvočnikov pa dela normalno. Lepo bi prosil za kakšno pomoč, če se da kaj narediti.
TV: http://www.mimovrste.com/artikel/135017...
zvočniki: http://www.mimovrste.com/artikel/176002...
LP
- spremenil: copko ()
copko ::
torej priporočaš univerzalni daljinec, potem me pa še zanima če so vredu tudi tisti malo cenejši, ker od logitecha so kar dragi.
In še če bo deloval za računalnik, ker imam nek kitajski daljinec od teviona(IR sprejemnik) in mi pride kar prav, vendar so tipke zelo neudobne za pritiskat.
kako pa ta daljinec deluje, ali se na njemu preklapljaš med napravami ali deluje kar na vseh napravah naenkrat?
hvala za odgovore!
In še če bo deloval za računalnik, ker imam nek kitajski daljinec od teviona(IR sprejemnik) in mi pride kar prav, vendar so tipke zelo neudobne za pritiskat.
kako pa ta daljinec deluje, ali se na njemu preklapljaš med napravami ali deluje kar na vseh napravah naenkrat?
hvala za odgovore!
barocco ::
tudi mojemu daljincu od LCD 32"LG2000 TV(se je zmešalo) ali ,pa je prišlo do napake.
tipka TV non stop sveti in je nikakor nE morem ugasniti,prej sem to storil z stiskom na tipko STB in je daljinec deloval.
malo sem gledal univerzialne daljince vendar nisem nobenega našel od LG.
ali je vseeno ,katerega vzamem oz. ali bo delal tud kak drug??
daljinec od LG uporabljam predvsem tipko POWER-da ga prižgem ,INPUT-da skačem na 1HDMI-XBOX in pa na 2HDMI-PC, pa da izbiram velikost slike npr: izvirno,igra,kino,povečava 1 in 2..pa da, če ga ,serjejo pri digitalnem trojčku, da gledam(analogno) preko ANTENE.
ZA vse ostalo uporabljam ,ker mam digitalni trojček telemach CISCOV daljinec(samo volume in pa kanal gor ,kanl dol),vendar, zgoraj omenjene funkcije, na LG daljincu seveda ne podpira.
katerega mi svetujete, da bi opravljal naloge primarnega LG daljinca.
ne upam ,si kupit kar enega,ker pol ,pa ne bo pol stvari delalo...
prosim za nasvet in mnenje.
hvala Rok
tipka TV non stop sveti in je nikakor nE morem ugasniti,prej sem to storil z stiskom na tipko STB in je daljinec deloval.
malo sem gledal univerzialne daljince vendar nisem nobenega našel od LG.
ali je vseeno ,katerega vzamem oz. ali bo delal tud kak drug??
daljinec od LG uporabljam predvsem tipko POWER-da ga prižgem ,INPUT-da skačem na 1HDMI-XBOX in pa na 2HDMI-PC, pa da izbiram velikost slike npr: izvirno,igra,kino,povečava 1 in 2..pa da, če ga ,serjejo pri digitalnem trojčku, da gledam(analogno) preko ANTENE.
ZA vse ostalo uporabljam ,ker mam digitalni trojček telemach CISCOV daljinec(samo volume in pa kanal gor ,kanl dol),vendar, zgoraj omenjene funkcije, na LG daljincu seveda ne podpira.
katerega mi svetujete, da bi opravljal naloge primarnega LG daljinca.
ne upam ,si kupit kar enega,ker pol ,pa ne bo pol stvari delalo...
prosim za nasvet in mnenje.
hvala Rok
barocco ::
že rešil problem ena izmed tipk je bila zataknjena(1/3 tipke za txt je bila notri) zato ,daljinec ni delal izpravno.
vseeno hvala
vseeno hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težava z daljincem za TVOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4334 (4027) | cegu |
» | Xbox One bo dobil daljincaOddelek: Novice / Konzole | 15736 (10458) | antonija |
» | Onkyo TX-SR508 standbyOddelek: Zvok in slika | 4444 (3972) | jerry2000 |
» | mpeg4 dekoderOddelek: Kaj kupiti | 1719 (1470) | Lonsarg |
» | Daljinci se tepejo med saboOddelek: Pomoč in nasveti | 1194 (1041) | Slowenc |