» »

čebelarski logotip

čebelarski logotip

boss-tech ::

V tej temi je debata glede slogana čebelarstva: Iščem sinonim za besedo premium

Sedaj pa bi rad malo porihtal še logo.
Že nekaj let se sedaj aktivno uporabljam s čebelarstvom, letos pa se bom usmeril predvsem v poslovna darila, kar pa pomeni da bom delal v smeri izboljšanja kvalitete izdelkov in bi tako poleg tega rad naredil tudi en dober logotip, ki bi bil na nivoju kvalitete izdelkov. Ti izdelki bodo predvsem namenjeni podjetjem ter njihovim partnerjem.

Izdelki so z zaščiteno geografsko označbo, laboratorijsko preverjanje kvalitete, nadzor čebelarjenja, HCCP, član priznane rejske organizacije, delno ekološko ter naravno čebelarjenje...

Sedaj sem naredil en osnutek, kako bi rad da bi recimo stvar izgledala. Vem da je potrebno vseskupaj prestavit malo višje glede na podlago, kako naprej pa nimam trenutno ideje:



A bi morda še naredil kakšen vzorec v podlago? Kako je s pisavo? Prosim za komentarje in ideje...
Pa drugače nisem ravno dober grafični oblikovalec :)
http://tovornik.info

bluefish ::

Na 3Delavnici si dobil že precej dober predlog.

Vikking ::

Lep, da je nekdo tukaj tudi čebelar.

Pomoje potrebuješ slogan v stilu pokrajine od kod prihajaš. Da kupec oz. tisti ki bodo dobili med vedo s katerega konca regije ali pa kraja prihajaš.

Kar se tiče izdelkov, je pa tega preveliko da boš sam karkoli na novo umislil, ter posegel na trg z neko posebno obliko. Razen če ti jo naredi kakšen priznan umetnik.

Najprej boš prodajal svoje ime ter pokrajino. Če hočeš tudi kranjsko sivko. Potem se pa lahka prsiš z izpeljankami iz besede premium, kar je povsem odveč.

boss-tech ::

Ker drugače imam svoj logo, ter redne kupce in tako naprej. To je porihtano ok. Ampak če bom pa stvar rihtal za podjetje (v večini osebno poznanim podjetjem in podjetnikom), pa bi rad ponudil poleg boljše kvalitete tudi malo lepšo embalažo oz etikete. Zato rabim en lep in poseben logo. To ne bo šlo v neko splošno promocijo ter prodajo.
http://tovornik.info

Zgodovina sprememb…

Karaya 52 ::

Če misliš resno, potem grafiko prepustiš ljudem ki se s tem ukvarjajo. Kam stvar prilepiti, kako jo prilepiti, na kakšen papir, kateri font, velikost postavitev fonta... Vse skupaj lahko dobro deluje če se grafika uskladi na vseh produktih, od brošur, kozarcev, kartonastih škatel do vizitk. Če že misliš resno?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri med je dober in najbolj zdrav? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9825551 (15853) Tilen
»

Potencial v čebelarstvu

Oddelek: Problemi človeštva
4612694 (7603) jest10
»

Razvijanje blagovne znamke

Oddelek: Loža
233178 (2283) Vikking
»

Osnove podjetništva

Oddelek: Loža
425183 (4242) Yohan del Sud
»

Iščem sinonim za besedo premium

Oddelek: Loža
434752 (3462) harvey

Več podobnih tem