» »

Razgovor

Razgovor

power12 ::

Kako se vi oblečete za razgovor ( študentsko delo ). Jst mislim it na razgovor normalno oblečen ( vsakdanje)
vendar se bojim, da ne bom preveč butast izpadu ali pa obratno, da pridm v kravati pa se ti vsi smejejo.
Vsako vaše mnenje pride prav ?

Lp.

MKC00 ::

meni osebno se zdi sploh za študentsko delo pretirano biti oblečen v obleko. vsakdanje ("lepo") oblečen. jeans hlače, pulover,... tako, da gre skupaj seveda.

boss-tech ::

Jaz sem ponavadi imel malo boljše in lepše kavbojke (ne tiste znucane :) ), gor pa ponavadi eno srajco al pa pulover. Da ne prideš npr poleti ravno tja v navadnih kratkih hlačah in znucani majici in natikačih brez zoknov :) Ponavadi tudi to malo pogledajo, odvisno pač od firme do firme. Ampak s tem pokažeš malo resnosti.

Zgodovina sprememb…

švrk ::

Na tvojem mestu bi se oblekel v oblačila, ki jih običajno nosiš. Ne vidim smisla, da se tam pojaviš v poslovni obleki in kravati tvoj stil oblačenja je pa "kavbojke in pulover", razen v primeru, da je narava dela takšna.

zavajon ::

Če greš na razgovor za akviziterja, si kar daj gvant, če pa za programerja, lahko potegneš iz omare taspodnje cunje ;)

T0RN4D0 ::

Rule of thumb, za vse resne razgovore. Obleči se za eno stopnjo višje, kot se od tebe pričakuje na delovnem mestu. Če iščeš delo v proizvodnji, ne prideš v kombinezonu, pa tudi s kravato ne. :) Če iščeš kakšno delo v pisarni, trženje, zavarovanje itd je prav da imaš obleko. Za neko povprečno službo sicer ne rabiš obleke, ampak ene normalne hlače in srajca ne škodita. :)
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

St235 ::

Odsvino od delovnega mesta.

Torn je dal kar dober nasvet. predlagam ti. smart casual. Torej temne hlače (lahko kavbojke) potem pa srajca in rekelc ali eleganten pulovar. Ne pretiravat s kakšnimi kravatami, če ne gre za takšno delo.

Ustrezno če gre za programersko firmo, proizvodnjo... oblečeš bolj vsakdanje cunje.

Yohan del Sud ::

Jah, ugotavljajo pisci nad mano, nisi podal narave dela. Če greš za čapskega izterjevalca, si le obleči zatahmašni šuškavac. :D Sicer se pa strinjam tudi sam s tornom.
www.strancar.com

gruntfürmich ::

kravate v vsakem primeru ne bi nosil na razgovor (srajco da), razen če ni razgovor za zares vodilni kader (ne samo za vodjo malega oddelka).
itq pa te bodo opozorili, če bo v službi obvezna ali zaželjena celotna obleka (suknjič, kravata...)
imho
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

srajca in kravata (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
21137720 (23411) leiito
»

Pravilo oblačenja študentov (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
5412810 (10103) Unknown_001
»

Najcenejša obleka za na poroko. Kje? :)

289542 (8057) shadeX
»

Moška obleka (maturantska)

3311542 (10661) lucif3rka
»

Piercing in delo v pisarni??