Forum » Strojna oprema » Problem z driverjem ZVOKA (VIA HD Audio)
Problem z driverjem ZVOKA (VIA HD Audio)
WinXP ::
Odkar sem naložil Windows 64bit (prej sem uporabljal 32 bit) se je začel pojavljati problem z ZVOKOM. Enako je tudi z Bluetooth ključkom...
Namreč od začetka tega ni bilo,zdaj zadnje dni pa...
PRIVZET DRIVER ZA ZVOK ki ga Windows SAM NAMESTI je že gor in lahko neovirano poslušam/snemam zvok.
Vendar ko pa probam namestiti HD VIA Audio Driver (verzija 6.01.7900 je najnovejša)
pa se po ponovnem zagonu IKONA prikaže na desktopu ne pa tudi v vrstici kjer je datum in ura in podobno (torej ni loada pri startupu) poleg tega pa se še zvok onemogoči.Ko zopet odstranim ta drajver spet slišim zvok a mi je z tem HD drajverjem boljše ker ima možnosti za BOOST,spreminjanje Khz in številne druge prednosti...
SLIKA:
Matična plošča je M4A77TD PRO uporablja VIA Chipset in AMD North&South Bridge.
Namreč od začetka tega ni bilo,zdaj zadnje dni pa...
PRIVZET DRIVER ZA ZVOK ki ga Windows SAM NAMESTI je že gor in lahko neovirano poslušam/snemam zvok.
Vendar ko pa probam namestiti HD VIA Audio Driver (verzija 6.01.7900 je najnovejša)
pa se po ponovnem zagonu IKONA prikaže na desktopu ne pa tudi v vrstici kjer je datum in ura in podobno (torej ni loada pri startupu) poleg tega pa se še zvok onemogoči.Ko zopet odstranim ta drajver spet slišim zvok a mi je z tem HD drajverjem boljše ker ima možnosti za BOOST,spreminjanje Khz in številne druge prednosti...
SLIKA:
Matična plošča je M4A77TD PRO uporablja VIA Chipset in AMD North&South Bridge.
madog ::
verzija 6.01.7900 je najnovejša
ne pa ni
moja je 6.0.1.8100 in deluje brez problemov na win7 x64
je pa plata M4A87TD
Phenom II X4 955 BlackEdition|M4A87TD EVO|OCZ 2x2GB @1333MHz|Sapphire HD5770 OC
Zgodovina sprememb…
- spremenil: madog ()
WinXP ::
Res je pomagalo,kljub temu da je mala razlika med 6.0.1.7900 in 6.0.1.8100 ,ampak pozna se da ta driver ne dela problemov,verjetno je kakšen Hotfix za Win 7 64bitno verzijo... Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Disk "MELJE"Oddelek: Strojna oprema | 2948 (2351) | energetik |
» | Bluetooth driverji na Win 7 64bitOddelek: Programska oprema | 767 (679) | solatko |
» | Nova grafična - problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1442 (1296) | borki |
» | Navijanje Sapphire Radeon HD4770 Arctic CoolingOddelek: Navijanje | 1983 (1399) | Xserces |
» | NVidia predstavila GeForce 7950 GX2Oddelek: Novice / Grafične kartice | 4783 (3943) | klemen22 |